Tempo Media comunica integrarea a trei oameni de la Bigger, dar ei n-ar fi batut inca palma fiecare cu agentia
Vineri, 20 Martie 2009
( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Tempo Media, parte din Aegis Media Group Romania condus de Dragos Grigoriu, a comunicat astazi ca va integra in structura sa trei dintre cei patru fosti angajati ai departamentului de media din cadrul BIGGER Group: Roxana Craciun, Mihaela Enache si Costinel Bontea. 

Surse AdPlayers apropiate celor trei oameni de media spun ca Roxana Craciun are intradevar un mandat de reprezentare a colegilor din fostul departament de media de la Bigger, insa oamenii nu ar fi batut inca palma fiecare cu agentia din cadrul Aegis Media Group Romania.

Dincolo de gestul frumos al agentiei conduse de Dragos Grigoriu de a intinde mana unor oameni ramasi fara loc de munca, aceleasi voci spun ca graba comunicarii celor 3 oameni la Tempo Media pare sa fie motivata in realitate de faptul ca agentia vrea sa se asigure de clientii de media Bigger, conturi pe care dealtfel le derula in mare parte si inainte fara noii angajati, care s-ar putea indeparta de Aegis Media Group Romania cu clienti cu tot.

Potrivit informarii, Roxana Craciun, fost Director de Media la BIGGER Group, va ocupa in cadrul echipei Tempo Media pozitia de Client Service si New Business Director. Pe langa proiectele actuale ale companiei, ea va coordona si se va concentra pe activitatile de dezvoltare a portofoliului de clienti. In informare se mai arata ca Mihaela Enache si Costinel Bontea isi vor pastra in cadrul echipei Tempo aceleasi pozitii pe care le ocupau si la BIGGER Group, de Senior Media Planners.


PUBLICITATE: