Tata si fiica lucreaza pentru creatia DRAFTFCB
Vineri, 08 August 2008

 

 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

DRAFTFCB mareste creatia cu 3 oameni noi, potrivit agentiie de publicitate. 

Dan Bondrea (foto sus) vine de la Amsterdam, unde a lucrat copywriter la agentia Strawberry Frog pentru clienti precum Chevrolet, MTV, Barilla, Opel, Onitsuka Tiger. 

S-a alaturat echipei DRAFTFCB  “cu gandul de a face ceea ce-i place cel mai mult - adica publicitate, acolo unde se simte cel mai bine - adica acasa. Scopul principal este sa ne distram muncind!”

 

Bondrea si-a inceput cariera de copywriter in Bucuresti, in urma cu 6 ani, iar mai apoi timp de 2 ani a avut stagii de practica  la Wieden+Kennedy,  Duval Guillaume si Springer&Jacoby. Este absolvent  al programului de specializare in copywriting de la Miami Ad School Europe din Hamburg. Ioana Iepureanu si Ion Iepureanu – tata si fiica in aceeasi agentie

 

Ioana Iepureanu ( foto, stanga, 24 de ani), fiica lui Ion Iepureanu, care lucreaza in aceeasi agentie - situatie inedita pe piata romanesca de publicitate, vine la DRAFTFCB pe pozitia de junior art director. 

Are experienta in grafica, a realizat picturi murale, paravane japoneze si a facut ilustratie de carte. Are si alte talente, data fiind lista foarte mare de carti traduse printre care seriile Harry Potter, Natural Geographic Library si  Zorro, la edituri precum Egmont, Corint si Humanitas. 

 

Fosta cantareata pop, Tina Geru (foto, jos) devine copywriter la agentia condusa de Bogdan Santea. A  ales DRAFTFCB pentru a-si incepe cariera in advertising. Vine pe pozitia de junior copywriter, dupa ce a jucat in reclame si s-a  lansat cantand in grupul “Pops”.

 


PUBLICITATE: