"Suntem (Vodafone Romania) lideri de business" Liliana Solomon - CEO, Vodafone Romania
Marti, 17 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Suntem (Vodafone Romania n.r.) lideri de business”, a afirmat ieri, Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer la Vodafone Romania, la aniversarea a 10 ani de la lansarea primelor servicii GSM pe piata romaneasca.

Executivul Vodafone a raspuns astfel unui jurnalist prezent la conferinta de presa ocazionata de aniversarea a 10 ani, care a adus in discutie pierderea suprematiei operatorului de telefonie mobila in ce priveste numarul de clienti.

“Cifra de afaceri este un indicator incontestabil”, a mai afirmat Liliana Solomon, care a mai spus ca este foarte greu de stabilit numarul de clienti unici ai unui operator in retea. Potrivit statisticilor citate de seafa Vodafone, in Romania exista 18 Milioane de utilizatori de telefonie mobila.

Potrivit companiei, Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006.

Servicile Vodafone au fost lansate pentru prima data la 15 aprilie 1997, initial sub brandul Connex. „Astazi, dezvoltarea fara precedent a tehnologiei, in special a celei 3G si HSDPA, a permis aparitia unor servicii de neimaginat inainte, precum apelul video, televiziunea mobila, Internetul mobil de mare viteza”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Solomon a mai spus ieri ca “Dincolo de tehnologie, Connex - astazi Vodafone, a reprezentat unul dintre cele mai importante si inovatoare branduri din Romania, sustinator al valorilor romanesti si al comunitatii”.

Conform oficialilor de comunicare ai companiei, Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 36 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.


PUBLICITATE: