Stentor a câstigat PR-ul Walmark
Joi, 22 Februarie 2007
Stentor a câstigat PR-ul Walmark

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Începând cu luna februarie, agentia de relatii publice Stentor Creative Relations comunica pentru Walmark, liderul pietei de suplimente nutritionale din România, potrivit agentiei de PR.

“Contul a fost câstigat în urma unei selectii de oferte”, a afirmat, pentru AdPlayers, Carmen Mocan (foto), Managing Director la Stentor Creative Relations. “Obiectivul pe care ni l-am asumat  este sa aducem valoare adaugata brand-ului Walmark”, spune Carmen Mocan. Pana la sfarsitul acestui an, potrivit executivului, serviciile de comunicare oferite de agentie sunt comunicare corporatista si de produse, BTL si business to business.

Stentor a câstigat PR-ul Walmark"Ca orice agentie independenta si la început de drum, ne-am propus  ca target, companii mijlocii si mari”, a afirmat Costin Miu, Managing Partner, vorbind despre pozitionarea pe piata a agentiei.

AdPlayersFile

Stentor Creative Relations este o agentie de PR full service înfiintata în anul 2005 si are în prezent 6 angajati. Agentia îi are ca parteneri, care asigura si managementul companiei, pe Carmen Mocan, Managing Director si Costin Miu, Managing Partner. Pe lânga Walmark România, Stentor Creative Relations lucreaza în prezent pentru Galeria Pogany,  Sheba (bijuterii) si Galmopan.


PUBLICITATE: