Stella Artois pe ecrane (le) din casa Regelui Berii
Miercuri, 25 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) In weekendul ce urmeaza va ploua cu festivaluri. Pe langa anuntata gala Ad’Or a festivalului de publicitate amatorii de festival vor fi probabil inecati in bere. Dupa ocuparea Bucurestiului de catre Festivalul International Tuborg, Clujul va fi gazda a inca doua beri. Pe langa evenimentele anuntate de “Regele Berii din Romania” care isi revendica si locul de nastere, Stella Artois, marca super-premium a Interbrew Romania desfasoara la randul ei evenimente in parteneriat cu Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

Stella Artois pe ecrane (le) din casa Regelui Berii

Sponsorul oficial al Festivalului Filmului de la Cannes, marca a facut deja o traditie din parteneriatul sau cu industria cinematografica. Pentru al patrulea an consecutiv, Stella Artois propune iubitorilor filmului vizionarea în aer liber a unora dintre cele mai apreciate filme artistice ale momentului.

Stella Artois ii invita pe clujeni la trei seri memorabile in zilele de 27, 28 si 29 mai 2005 de la ora 21.30, cand vor fi proiectate pe ecranul gigant amplasat in Zona ExpoTransilvania din Cluj, cele trei super - productii “Duplex”, “Un sarut tandru” si “Metallica: un fel de monstru”.

"Succesul de care s-a bucurat acest turneu in anii trecuti, (peste 150.000 de spectatori in 2004 si cel putin tot atatea pahare de Stella Artois), a fost principalul motiv pentru care am ales sa-l continuam si în 2005. Ne bucuram sa putem oferi publicului din Romania posibilitatea de a viziona filme remarcabile, in compania unei beri excelente” - Mihai Albu, Director General Interbrew Romania.

Dupa Cluj, caravana Stella Artois va poposi in Oradea (3-5 iunie), Sibiu (10-12 iunie), Timisoara (17-19 iunie), Brasov (24-26 iunie) si Targu Mures (1-3 iulie).

Istoria Stella Artois a început în anul 1366 în Belgia si este astazi cunoscuta ca fiind „berea din tara berii”, cea mai apreciata si vanduta bere belgiana din lume, dupa cum sustin reprezentantii companiei. Interbrew Romania produce Stella Artois pe piata locala din mai 1997. Potrivit studiilor de piata independente MEMRB citate de catre Interbrew Stella Artois, prima bere super-premium produsa la noi in tara, este si liderul segmentului super-premium din Romania.


PUBLICITATE: