Splendid Media Interactive vrea cu Maze.ro 60.000 EUR în 2007
Miercuri, 08 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro)

Splendid Media Interactive vrea cu Maze.ro 60.000 EUR în 2007„Estimam ca, pâna la jumatatea anului 2007, vom câstiga pozitia de lider pe segmentul de travel & leisure, depasind un numar de 100,000 de cititori, pe saptamâna”, a declarat pentru AdPlayers, Eveline Fabritius (foto), Managing Partner la Splendid Media Interactive (SMI) si General Manager, Magnetique Marketing,  privind audienta proaspat lansatului portal de turism Maze.ro.

„Atât feedback-ul primit, odata cu lansarea portalului Maze.ro, cât si strategia de promovare a acestuia, ne confirma ca Magnetique va atinge aceste obiective”, ne asigura partenera SMI si  sefa editorului online Magnetique Marketing.

Despre cifra de afaceri pentru anul viitor a portalului, Fabritius sustine ca “desi importante, veniturile obtinute din publicitatea online, estimate la 60,000 Euro pe 2007, reprezinta numai o parte din planul de business conceput pentru acest portal”.

Semnat de compania Green Pixel (www.greenpixel.ro) , potrivit SMI, portalul Maze.ro - cea mai noua publicatie online din portofoliul Magnetique Marketing, se adreseaza unui public interesat de cele mai noi informatii legate de calatorii, cultura, societate si evenimente, dornic de a fi conectat în permanenta la cele mai recente stiri si articole din domeniu.

„ Noutatea absoluta a informatiei este data de interactivitatea creata într-un spatiu virtual unic, dedicat tuturor celor interesati de zona de traveling”, a declarat Eveline Fabritius, General Manager la Magnetique Marketing si Managing Partner, SMI.

Conform regiei de vânzari, Maze.ro face parte din colectia de site-uri premium „Mr. Fun“, lansata recent de catre regia de publicitate online Splendid Media Interactive, din care mai fac parte site-urile RadioGuerrilla.ro, KissFm.ro, Carcotasii.ro, Stiletto.ro, si 24fun.ro .

AdPlayersFile Magnetique Marketing

Lansat la sfârsitul anului 2005, Magnetique Marketing (www.magnetique.ro) detine în portofoliul sau revistele online iDieta.ro, maze.ro si Stiletto.ro. Începând cu luna iunie a acestui an, compania a devenit asociat al Splendid Media Interactive.

Splendid Media Interactive vrea cu Maze.ro 60.000 EUR în 2007


PUBLICITATE: