Seful Mediaedge:cia, Bogdan Prajisteanu implineste 37 de ani
Joi, 19 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Este Director General al Mediaedge:cia, agentie unde a construit afacerea de la zero (la inceput Media Insight). 

Cu o echipa peste 30 de angajati, compania este astazi una dintre primele 10 agentii de profil din Romania, iar de 6 ani asigura servicii media pentru 15 conturi atat in tara, cat si in tarile din zona balcanica. 

Potrivit unor surse din piata Mediaedge:cia Romania ar fi incheiat 2007 cu o cifra de afaceri de aproximativ 25 Milioane EUR - in crestere cu aproape 40% fata de anul precedent, iar in 2008 urmareste o crestere mai mare de 25% fata de anul trecut.

 

A inceput ca account executive in departamentul de media al Grey Worldwide Romania, unde a lucrat timp de 5 ani, devenind ulterior Director de Media. A activat pe conturile de media ale unor  clienti cum sunt BAT, Chio Chips, Block Drug, Beiersdorf, Elite, Ferrero, Coty, Visa, Tchibo, Orkla, Novartis, Hochland, Procter & Gamble, Mars-Masterfoods, SmithKline Beecham, Nokia, British and American Tobacco si altii.

 
Printre reusitele profesionale ale se mai numara recenta afiliere de la 1 ianuarie 2006 la reteaua internationala Mediaedge:cia, parte a Grupului WPP si a grupului de retele de media Group M. 

A absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti – Facultatea de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice. Are un Master in Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Econimice in limbi straine Bucuresti si o Diploma in Managment la Open University - Open Business School.

 

Unul dintre cei mai experimentati oameni de media din Romania, Bogdan Prajisteanu, pentru ca despre el este vorba, implineste astazi 37 ani! 

La Multi Ani!

 


PUBLICITATE: