Sef nou la McCann PR. Laura Aldea numita Chief Growth Officer al agentiei
PR
Vineri, 31 August 2018
 

adplayers.info

Laura Aldea va lucra in stransa legatura cu echipa de management a McCann PR - Imola Zoltan, Managing Director, Lavinia Chican, Senior Partner, Ruxandra Vasilescu, Business Director Health si Raluca Dumitrescu, Senior Consultant - pentru identificarea de noi oportunitati pentru diviziile companiei: FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport si Experiential Marketing.

adplayers.info

Cu o experienta de 14 ani in publicitate, Laura Aldea ocupa, incepand cu luna august a acestui an, functia de Chief Growth Officer in McCann PR, pozitie din care va coordona noile directii strategice de crestere a agentiei de comunicare. Expertiza in comunicare si energia Laurei Aldea vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a McCann PR, desemnata „Agentia anului 2017” in cadrul celei de-a 15-a editii a Galei Romanian PR Award.

Laura Aldea va lucra in stransa legatura cu echipa de management a McCann PR - Imola Zoltan, Managing Director, Lavinia Chican, Senior Partner, Ruxandra Vasilescu, Business Director Health si Raluca Dumitrescu, Senior Consultant - pentru identificarea de noi oportunitati pentru diviziile companiei: FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport si Experiential Marketing.

„Sunt extrem de incantata ca voi face echipa cu un om pe care il apreciez foarte mult din punct de vedere profesional si personal. Intrarea Laurei in echipa noastra este un pas firesc, atat datorita istoricului nostru comun in cadrului grupului McCann, cat si datorita momentului in care se afla agentia in prezent.” a declarat Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR.

„In ultimii ani, McCann PR si-a dezvoltat mult capabilitatile, devenind o agentie de comunicare integrata, atat in zona de corporate si crisis communication, cat si in zona de brand communication si experiential marketing, prin divizia infiintata recent. Toate acestea, pentru ca relatiile dintre brandurile pe care le reprezentam si public au devenit constructii din ce in ce mai complexe, iar pentru a le administra cat mai eficient, avem nevoie de oameni precum Laura, cu o expertiza bogata in comunicare. Astfel, McCann PR demonstreaza inca o data ca se dedica procesului de crestere si dezvoltare, echipandu-se cu resursele necesare unei piete din ce in ce mai competitive. Ne bucuram sa o avem pe Laura alaturi de noi si abia asteptam sa lucram impreuna la campanii memorabile si de impact” a mai spus oficialul McCann PR

Cu o experienta de peste 14 ani in publicitate, Laura Aldea a coordonat conturi de FMCG (P&G si, timp de 8 ani, Coca-Cola), companii multinationale, lideri in domeniu, si a contribuit semnificativ la mutarea HUB-ului regional de creatie al Coca-Cola la Bucuresti.

Ea marturiseste ca debutul in acest domeniu in agentii mici i-a fost de folos, pentru ca, astfel a avut ocazia de a invata cate putin din toate „tainele” publicitatii, de la intelegerea unui brand  pana la coordonarea regionala a campaniilor integrate.

„Rolul oferit de McCann PR este o provocare sosita in cel mai bun moment, o noua etapa in viata mea profesionala, si ma onoreaza” afirma Laura Aldea, Chief Growth Officer in McCann PR.  „Din experienta mea de agentie, dar si de consumator, am observat ca, doar de dragul creativitatii, publicitatea tinde sa hiperbolizeze beneficiile pana la punctul decredibilizarii in fata unui public rational. Incearca, gusta, atinge sunt actionabile care construiesc o comunicare sanatoasa si aceasta va fi abordarea pentru extinderea portofoliului de clienti. Am gasit aici o echipa de oameni extraordinari, alaturi de care pot intra pe un teritoriu nou de comunicare si alaturi de care inovatia trebuie sa devina modus operandi”

Agentie de comunicare, cu peste 14 ani de activitate, afiliata la reteaua Weber Shandwick. In 2017, McCann PR a fost desemnata „Agentia anului” in cadrul celei de-a 15-a editii a Galei Romanian PR Award, castigand totodata 20 de premii si cel mai mare numar de nominalizari din competitie. Anul 2017 a adus in portofoliul McCann PR si alte trei distinctii importante, printre care Locul 1 in Top Agentii de PR din Romania, premiul pentru Creativitate in PR 2017 si premiul pentru Performanta in Business 2017, conform studiului realizat de Unlock Romania pentru revista BIZ.

Portofoliul de clienti al agentiei McCann PR include companii precum: COCA-COLA ROMANIA, COCA-COLA HBC, CARREFOUR, ING, UPC, METROPOLITAN LIFE, HTC, ENGIE, DISTRIGAZ SUD RETELE, UNSAR, FEDERAL-MOGUL, NESTLE, NESPRESSO ROMANIA, SECOM, MICROSOFT, GEFCO, NOKIAN TIRES, FOREVER 21, KONICA MINOLTA, REGINA MARIA, MSD ROMANIA, JANSSEN, GSK ROMANIA, PHILIPS TV, CONSERVATION CARPHATIA FOUNDATION, COMITETUL OLIMPIC ROMAN, TEZYO, TOYOTA ROMANIA, ALLIANZ TIRIAC, EXXON, HONEYWELL, BRD BUCHAREST OPEN, HORIA TECAU,  TORK, SIMONA HALEP, HORIA BRENCIU, ANA HOTELS, VOLVO TRUCKS.

 Mai mult in PR


PUBLICITATE: