Schimbare la varful Oxygen. Adina Trandaf, noul Managing Director al agentiei fondate de Tereza Tranakas
Miercuri, 02 Iunie 2021

 

Credit. Oxygen. 

Noul executiv al agentiei fondate de Tereza Tranakas este responsabil cu gestionarea activitatilor operationale, implementarea viziunii strategice si atingerea obiectivelor de business, urmand sa coordoneze echipa agentiei, formata din aproape 60 de angajati.

AdPlayers. info

Schimbare la varful Oxygen. Agentia integrata de comunicare isi continua procesul de consolidare la nivel executiv si o numeste pe Adina Trandaf in pozitia de Managing Director, anunta compania.

Noul executiv al agentiei fondate de Tereza Tranakas este responsabil cu gestionarea activitatilor operationale, implementarea viziunii strategice si atingerea obiectivelor de business, urmand sa coordoneze echipa agentiei, formata din aproape 60 de angajati.

„Adina este, in primul rand, un om cu un caracter remarcabil, care a inflorit in ultimii ani, respectat si iubit de intreaga echipa. Cu intelepciune, gandire analitica si multa pasiune pentru ceea ce facem, Adina a fost fundamentala in ultimii ani in formarea, mentoratul si consolidarea echipei Oxygen, precum si in fluidizarea proceselor de business. Numirea ei in rolul de Managing Director a venit firesc in evolutia ei profesionala, dar si in evolutia agentiei”, a declarat Tereza Tranakas, fondator & CEO Oxygen.

Zece ani in Oygen, din care sase – Client Services Director

Cu aproape zece ani in Oxygen, din care in ultimii sase a ocupat functia de Client Service Director, Adina Trandaf a acumulat experienta consistenta in comunicare, client service, formarea oamenilor si coordonarea echipelor.

Licentiata in Marketing si cu un Masterat in Comunicare Manageriala si Resurse Umane, Adina Trandaf a fost direct responsabila in ultimii ani cu dezvoltarea echipei Oxygen si a jucat un rol important in fuziunea cu Frank Group anul trecut, precum si in configurarea ulterioara a departamentelor in agentie.

„Empatia si increderea in oameni sunt cele mai importante valori pe care le-am dobandit de-a lungul timpului si pe care, in Oxygen, le-am consolidat si impartasit in lucrul cu echipa, partenerii si clientii. Avem obiective ambitioase, pe termen lung, de a creste businessul, de a dezvolta echipa si de a aduce plus valoare clientilor, si sunt determinata sa ofer sprijinul necesar pentru indeplinirea lor”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Cu birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca, Oxygen este o agentie integrata de comunicare, iar portofoliul de clienti reuneste companii locale si internationale precum: Farmec, Enel, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu, Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Masculan, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Patria Bank, Magna Pharm, PPF Romania, Gregory’s Romania, Sony Pictures AXN, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Skechers, Dentons si altii.

Mai mult in Management, Oameni, PR


PUBLICITATE: