"Saatchi a lu’ Florescu" a gatit promotia "Unisol a lu’ Bunge Romania"
Duminca, 24 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Saatchi & Saatchi cheama in filmul publicitatii Unisol de la Bunge Romania cativa olteni de meserie. Promotia ii aduce pe afis cu arme si papornite pe Veta, Suca si Gogu a lu’ Zapacitu. In cele din urma, papornita ramane fara praz, locul lui fiind luat de suma 200 de milioane de lei sau 20.000 de lei, dupa cum ar spune Mugur a lu’ Isarescu.

Saatchi a lu’ Florescu a gatit promotia Unisol a lu’ Bunge Romania

Promotia de Pasti "Unisol", Bunge Romania,

Saatchi & Saatchi Romania

Campania nationala Unisol ruleaza pe TV (spotul in variantele de 35”, 30”, 25” si 15”), radio, presa, POSM (eticheta promo, postere, etichete la raft) si, dupa cum spun oamenii lu’ Florescu, a fost anuntata printr-un Direct Mailing consumatorilor fideli de Unisol, fie ei olteni, ardeleni, banateni, munteni sau moldoveni.

Saatchi a lu’ Florescu a gatit promotia Unisol a lu’ Bunge Romania

In rolurile principale s-au ingramadit oltenii Draga Olteanu Matei - Veta; Sebastian Papaiani -Suca si Virgil Aioanei - Gogu a lu’ Zapacitu’. Spotul a fost filmat in studiourile Multimedia Est, intr-o bucatarie olteneasca, construita cu mestesug de a lu’ Buhagiar,  mai spun muntenii de la Saatchi & Saatchi Advertising.

“ Veta lu’ Nea Marin, monopolu’ pe ouale din Banie  si papornita cu bani ni s-au parut a fi elementele definitorii pentru spatiul oltenesc si ne-au ajutat sa construim povestea promotiei. Speram sa fie o promotie apreciata de tot romanu’ ”, a declarat Anatoli Ciucurovschi, Senior Copywriter.

Echipa Saatchi care a fost trimisa dupa olteni a fost formata din Alina a lu’ Fischetti -Director de Cont; Carmen a lu’ Barda – Supraveghetor de cont; Iosif a lu’ Oprescu–Artist Director; Anatoli a lu’ Ciucurovschi– Mare scriitor si Leana lu’ Catanchin – olteanca sadea, buna "prietina" a Vetei si producator. Dupa cum ne-au mai spus oamenii agentiei Saatchi lu' Radu a lu' Florescu, regizorul spotului din promotia Unisol a fost Alex a lu’ Maftei.


PUBLICITATE: