Reduceri Feeria de la QB Promotion
Miercuri, 26 Iulie 2006

Reduceri Feeria de la QB Promotion

( AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

QB Promotion deruleaza pentru Galeria Comerciale Feeria campania de reduceri de vara “Reducerile iti fac ochi dulci”. Reprezentantii QB Promotion au declarat pentru AdPlayers ca asigura pentru Feeria servicii de comunicare integrata, fiind agentia aleasa de Galeria Comerciale Feeria de la inaugurarea sa, in primavara acestui an. Potrivit agentiei, campania pentru „cel mai nou si mai mare centru comercial din Bucuresti” se desfasoara in perioada 15 iulie – 31 august.

Campania

Oficialii agentiei conduse de Razvan Warinschi, Managing Partener, au declarat pentru AdPlayers ca elaborarea si implementarea strategiei media a campaniei de publicitate apartine exclusiv Clientului si agentiei QB Promotion, iar executiile sunt realizate de QB.

Agentia spune ca a propus pentru aceasta actiune comerciala o strategie media axata pe trei canale de comunicare. Promovarea campaniei „Reducerile iti fac ochi dulci” se face pe radio (Radio 21 si Pro FM), panotaj, in special in zona centrala si presa (insertii si ad-uri).  Din presa scrisa au fost selectate revistele Casa Lux, Men’s Health, FHM, Elle, Look, Confort Magazin, Biz, Cosmopolitan, Oblique TV si  ziarul 7 Plus.

Tinta si obiective

Comunicarea, sustine agentia, se adreseaza unui target tanar, elitist, in pas cu tendintele modei. Tuturor clientilor sai, Feeria le promite un shopping exclusivist prin marci precum Esprit, Sephora, Tiffosi, Calliope si rafinat, prin marci precum Sarra Blu’ sau L’Occitane. Obiectivele campaniei sunt cresterea notorietatii centrului si a vanzarilor in Galeria Comerciala Feeria.

Agentia precizeaza ca QB Promotion a implementat pana acum in Feeria alte doua campanii de tip BTL, cu ocazia sarbatorilor Pascale si de 1 Iunie. In debutul acestei veri QB Promotion a conceput si editat revista Chic, „Un proiect original pentru o galerie comerciala”, dupa cum sustin autorii. „Editorii” Chic afirma ca acesta este un ghid itinerant cu oferta de sezon a celor 77 de magazine si restaurante ale Centrului.

Feeria este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa, unul din cele mai mari proiecte urbanistice din Europa, sustine agentia. “Super viata!”, sloganul Feeria, pune in valoare noul brand, subliniaza oficialii agentiei, brand care se pozitioneaza drept unul „dinamic, optimist, trendy”

AdPlayersFile QB Promotion:

Infiintata in 2001, agentia QB Promotion este condusa de Razvan Warinschi, Manging Partner.  Oficialii companiei au declarat pentru AdPlayers ca, anul trecut, QB Promotion a avut o cifra de afaceri de 1.680.000 EUR si ca, in acest an, compania estimeaza una de 2.000.000 EUR.

Reprezentantii QB Promotion afirma ca agentia se pozitioneaza ca o agentie BTL si dezvolta pentru clientii sai, evenimente speciale, targuri si expozitii, promotii, team-building-uri, training-uri, evenimente de companie, intalniri de afaceri, dar si servicii de comunicare integrata.

Printre clientii agentiei se numara, pe diverse servicii asigurate, nume cum sunt Coca Cola, Masterfoods, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Carrefour Colentina, Carrefour Brasov, Centrul Comercial Feeria, Wizrom, Kiss FM, Hat-Samsung, Brinkers.


PUBLICITATE: