Razvan Varabiescu este noul MD la Media Direction
Vineri, 23 Martie 2007

 

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Managementul companiei Media Direction este preluat de Razvan Varabiescu, Managing Director, anunta oficialii agentiei de media. In calitate de Managing Director, el va conduce echipa de management a agentiei si va coordona toate resursele Media Direction. Razvan Varabiescu va conduce compania alaturi de Cristian Mucichescu – Director Executiv si Marius Gherghita - Director Executiv Financiar.

“Acceptand aceasta noua provocare profesionala, primul lucru pe care mi l-am propus sa il fac este sa continui consolidarea echipei actuale, sa o motivez si sa am grija sa ii asigur tot suportul pentru a fi cea mai bine pregatita echipa din piata”, a spus Razvan Varabiescu, noul Managing Director al Media Direction.

„Cred ca investitia in oameni este cea mai buna solutie care poate asigura atat continuarea unei cresteri sanatoase a companiei, cat si a industriei de media in general”, mai spune noul managing director al agentiei.

La Media Direction inca de la infiintarea agentiei din 2001, Razvan Varabiescu a parcurs, potrivit companiei, toate etapele dezvoltarii profesionale in media, pe toate directiile (strategie, planning, buying), fiind numit in noiembrie anul trecut Director Executiv.

Managementul schimbarii la Media Direction

Numirea lui Varabiescu la Media Direction are loc la  5 luni dupa ce acesta isi anunta demisia din pozitia de Media Buying Director al agentiei de publicitate, la jumatatea lunii octombrie a anului trecut.

Varabiescu devine Managing Director  in urma unui interimat la carma conducerii Media Direction, in care administrarea agentiei de media a fost asigurata de Daniel Moraru Presedintele grupului BBDO Romania, ca urmare demisiei lui Carmen Lixandru, din pozitia de Managing Director, anuntata spre sfarsitul lunii noiembrie.

Dupa o perioada in care confirma negocieri cu Splendid Media pentru un post de coordonare a tuturor vanzarilor regiei, revenirea lui Varabiescu in echipa de management a Media Direction a fost anuntata spre sfarsitul lunii noiembrie.

Tot atunci a fost anuntat interimatul lui Dan Moraru, iar conducerea agentiei a fost asigurata de o echipa de 3 directori executivi: Cristian Mucichescu si Razvan Varabiescu pe strategie, buying si new business, alaturi Marius Gheorghita, pe financiar.

AdPlayersFile

Management Media Direction (sursa: compania)

Razvan Varabiescu (31 de ani) a fost numit Managing Director al Media Direction, parte a Grupului BBDO Romania, ca urmare a procesului de consolidare a echipei de management a celei mai importante agentii de profil din tara.

Cu o experienta de peste opt ani in media, Razvan si-a inceput parcursul profesional in 1999 in cadrul agentiei Graffiti BBDO, unde, timp de trei ani, a conceput si implementat strategiile de media pentru clientii agentiei. La infiintarea Media Direction in 2001, a dezvoltat serviciile de buying ale acesteia, in calitate de Media Buying Director. Pe masura cresterii agentiei, a preluat si responsabilitati de management ca Director Executiv in noiembrie 2006.

Razvan este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si al unui master in management in cadrul aceleiasi Universitati. Pe langa responsabilitatile zilnice, Razvan sustine si cursuri de specializare in media la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) din cadrul Universitatii Bucuresti.

Cristian Mucichescu (39 de ani) este parte din echipa de management a agentiei Media Direction in calitate de Director Executiv.  Absolvent al Scolii Superioare de Jurnalism cu 10 ani de experienta in media, Cristian s-a alaturat echipei Media Direction in anul 2002 ca Senior Media Manager, dupa ce alti patru ani de experienta in structura de management din cadrul altor agentii de media. A fost numit Director Executiv in luna noiembrie 2006.

Marius Gherghita (32 de ani) completeaza echipa de management a Media Direction in calitate de Director Executiv Financiar, calitate in care va superviza toate operatiunile financiar-contabile ale agentiei.

Absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Marius s-a alaturat agentiei Media Direction in 2002, ca si Director Financiar, dupa ce a facut parte din departamentele financiare ale unor companii importante de farmaceutice si de outdoor.


PUBLICITATE: