Radu Florescu preia managementul Saatchi & Saatchi de la Mona Opran
Luni, 03 Mai 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Radu Florescu preia integral atributiile de conducere ale Monei Opran, managing director la Saatchi & Saatchi Advertising, pana la inceputul anului 2011. In concediu de maternitate incepand din aceasta luna, Mona Opran se desparte de activitatea agentiei de publicitate pana in luna ianuarie, anul viitor.

Reprezentantii de relatii publice Saatchi & Saatchi spun ca partenerii si managementul agentiei au fost anuntati din vreme in legatura cu aceasta perioada in care conducerea companiei va fi preluata de Radu Florescu, presedintele grupului Centrade, care era dealtfel prezent si in activitatea de zi cu zi a companiei de publicitate.

Contactata de catre AdPlayers, Opran a confirmat despartirea doar temporara de Saatchi & Saatchi, si a afirmat ca va ramane aproape de agentie:

„Sunt legata aproape ombilical si de agentie prin laptopul si blackberry-ul unui job de care m-am atasat foarte tare”, a spus Mona Opran, intrebata daca va mai trece prin agentie in concediu.

Managing director la Saatchi & Saatchi din 2007, Mona Opran ( 39 ani ) lucreaza de 13 ani in publicitate, si are deja doi copii de 17 ani, respectiv 3 ani. 


PUBLICITATE: