Puiu Oncescu este noul Associate Creative Director GAV
Joi, 17 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Puiu Oncescu (foto)  este noul Associate Creative Director la GAV. Potrivit agentiei, Oncescu completeaza echipa de management creativ alcatuita din Lucian Georgescu si Marius Rosu. Responsabilitatile lui fiind legate in primul rand de gestionarea noilor conturi castigate de GAV, dar si de implicarea in realizarea proiectelor viitoare.

"Este cel mai vechi inca activ art director al advertising-ului romanesc", spune, despre Puiu Oncescu, Lucian Georgescu - Maanaging Partner la GAV.

Associate Creative Directorul GAV si-a inceput cariera ca arhitect, in 1973, facand mutarea spre advertising in 1990, cand a devenit Art&Creative Director la o agentie marocana de publicitate, in Casablanca. In 1993 s-a intors in Romania, unde a lucrat pentru mai multe agentii de publicitate internationale, in calitate de Senior Art Director sau Creative Director.

Domeniile preponderente cu care a intrat in contact din punct de vedere creativ au fost FMCG, Corporate identity, telecom, media&entertainment si social. Oncescu a absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si Universitatea de arta Nicolae Grigorescu, Facultatea de Design.


PUBLICITATE: