Publicitate in timp real la Realitatea TV
Vineri, 20 Ianuarie 2006

( AdPlayers.ro ) Boom deruleaza in premiera in aceasta dupa-amiaza o campanie de cinci ore, pentru o emisiune TV de diseara. Mai exact, deruleaza o campanie pentru Realitatea TV in care promoveaza transmisia in direct de la ora 19.00 a emisiunii lui Emil Hurezeanu cu Presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Potrivit agentiei de publicitate online, campania ruleaza de la ora 13.00 pana la ora 19.00 in site-urile din reteaua Boom care s-au potrivit profilului de telespectator pe care Realitatea TV a incercat sa il atraga pentru acest tip de emisiune: Capital.ro, Bloombiz.ro, OKazii.ro, Trafic.ro, HR-Romania.ro si altele.

Asa cum afirma oficialii, emisiunea va fi transmisa si pe internet, prin intermediul serviciului de transmisie live prin internet disponibil pe Realitatea.tv ( www.realitatea.tv ), site-ul televiziunii. Cu alte cuvinte, cei care vor fi inca la birou si dupa ora 19 vor putea urmari emisiunea si prin internet.

”Un argument esential l-a constituit profilul target-ului care viziteaza site-urile mentionate, si care subsumeaza un segment important din target-ul postului nostru: tineri si oameni din mediul de business, permanent conectati la dinamica evenimentelor, avizi sa primeasca informatie relevanta si de maxima acuratete, in timp real ", a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Mihaela Stanculescu, PR Director la Realitatea TV.

"Realitatea TV a optat pentru Boom.ro, intrucat este o agentie care gestioneaza foarte multe site-uri de business si de media, extrem de traficate si cu notorietate”, a mai spus PR directorul postului de televiziune. 

Stefania Croitoru, Internet Market Analyst al Boom.ro a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca „prin aceasta mini-campanie, Realitatea TV a incercat sa atraga tineri profesionisti, aflati la birou intre orele 13-16, care pana la ora difuzarii emisiunii, nu ar avea o alta modalitate de a afla despre aceasta decat internetul, unde aceasta categorie este prezenta in timpul serviciului,si in interese de serviciu, deci pe site-uri profesionale si de business” .

Boom este cea mai mare retea de publicitate online din Romania. Boom.ro acopera peste 75%  din piata de publicitate online, detinand cel mai mare portofoliu de site-uri reprezentate (pe majoritatea acestor site-uri Boom.ro detinand drepturi exclusive pentru vanzarea de spatiu publicitar).

Principalii parteneri boom sunt agentiile de publicitate care integreaza si internetul in campanii. Printre advertiserii care au rulat campanii publicitare online prin Boom.ro se numara: Nokia, HP, Connex, Orange, Zapp, KLM, Renault, ING, P&G, si altii.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: