Publicitarii pot vedea pe telefonul mobil spoturile din programele TV in direct
Luni, 18 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro) Spoturile din campaniile publicitare sau stirile de ultima ora difuzate pe posturile de televiziune le puteti avea de saptamana viitoare si pe telefonul mobil alaturi de video telefonia mobila. Connex, a anuntat vineri lansarea serviciilor 3G in Romania incepand cu data de 25 aprilie 2005. Serviciile 3G vor fi disponibile in opt orase (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti) si pe DN1, intre Bucuresti si Brasov.

Publicitarii pot vedea pe telefonul mobil spoturile din programele TV in direct

Printr-un parteneriat media, noul serviciu aduce pe telefonul mobil stirile si programele  unui post de televiziune. Connex a incheiat un parteneriat exclusiv cu Realitatea TV pentru serviciul de televiziune mobila. Utilizatorii 3G vor putea prelua in direct pe telefonul mobil, programele Realitatea TV.

"Suntem mandri sa fim primul operator care aduce serviciile 3G in Romania, opt ani dupa ce am introdus serviciile GSM. “a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO la Connex. “Stim ca romanii doresc sa beneficieze de cea mai buna tehnologie si de cele mai bune servicii. Astazi, le oferim toate acestea, prin 3G" a mai spus Lattimore.

Publicitarii pot vedea pe telefonul mobil spoturile din programele TV in direct"Serviciile 3G oferite de Connex vor aduce o experienta extraordinara, prin lumea comunicatiilor video mobile. Utilizatorii romani au acum trei motive intemeiate sa aleaga 3G: experienta unica a apelului video, Internetul mobil rapid si convorbirile telefonice mai avantajoase. Ne bucuram ca putem oferi romanilor viitorul, astazi", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer la Connex.

Utilizatorii noului serviciu vor mai avea ca optiuni descarcarea de clipuri muzicale, prezentari de filme, video clipuri, tonuri de apel, precum si alt continut de divertisment.  Dupa cum mai anunta reprezentantii Connex, odata cu acesta companiile pot beneficia, de asemenea, de serviciile 3G, apelurile video oferind suport pentru un numar foarte mare de aplicatii destinate oamenilor de afaceri aflati in miscare. Prin intermediul cardului Mobile Connect, abonatii Connex 3G vor avea acces mai rapid si mai usor la Internet, Intranet si la contul de email al companiei, la viteze de pana la 384 kbps.

Publicitarii pot vedea pe telefonul mobil spoturile din programele TV in directPe langa demonstratia de lansare in care operatorul l-a pus la curent cu noua tehnologie 3G inclusiv pe  Presedintele Romaniei, operatorul mai promite demonstratii in cursul acestei saptamani si la standul Connex de la CERF ce se va desfasura incepand de miercuri 20 aprilie si se va incheia duminica 24 aprilie 2005.

Daca inca nu v-ati gandit ce cadouri deosebite sa faceti de Pasti partenerilor sau clientillor  si daca suma rezervata surprizei sare de 220 USD fara TVA, merita sa luati in calcul si varianta unui telefon pregatit pentru 3G. Pentru ca cei prinsi de flama serviciului nu pot beneficia de el pe orice tip de telefon. Telefoane 3G disponibile in portofoliul Connex sunt Motorola V975, Nokia 6630, Nokia 6680, Sony Ericsson Z800, Samsung 130.


PUBLICITATE: