Publicis Healthcare a castigat licitatia de creatie pentru tot portofoliul Mediplus Cosmetics
Joi, 21 Decembrie 2006

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Publicis Healthcare a castigat licitatia (pitch-ul) organizat de Mediplus Cosmetics, membra a grupului A&D Pharma pentru contul de creatie privind promovarea intregului sau portofoliu de brand-uri: Klorane, Avène, Ducray, Elancyl, Galenic, René Furterer, Pierre Fabre Oral Care, anunta oficialii de comunicare ai agentiei.

Agentia spune ca a castigat licitatia dupa ce a propus o strategie ampla in ideea unei comunicari originale, cat mai directe si mai apropiate de consumatorul final.Conceptul de creatie a avut ca prim scop o campanie educationala pentru brand-ul Klorane.

„Am concluzionat ca mijloacele alese pentru comunicarea imaginii brand-ului au venit cu un plus de originalitate si profesionalism conforme cu  asteptarile noastre de la o agentie cu care dorim sa lucram in viitor”, adauga Andreea Nicolau, Brand Manager Mediplus Cosmetics.

„In urma analizarii tuturor propunerilor pe care le-am primit din partea agentiilor implicate in pitch, am decis ca propunerea venita din partea Publicis Healthcare este cea mai apropiata de imaginea brand-ului nostru”, declara Andreea Nicolau, Brand Manager Mediplus Cosmetics.

 „Castigarea pitch-ului cu Mediplus Cosmetics ne-a demonstrat, in primul rand, ca ne mentinem pe un drum ascendent. Si asta este nemaipomenit pentru Publicis Healthcare”, spune Andreea Grigorean, Copywriter Publicis Healthcare. „Mai mult, este vorba despre comunicarea a 40 de ani de experienta in cercetare si nu a fost usor sa castigam increderea clientului”

„Succesul a fost cu atat mai mare atunci cand ni s-a spus ca, alaturi de Klorane, ni se va incredinta si restul portofoliului Mediplus Cosmetics”, a mai spus Grigorean. „Este o provocare careia suntem siguri ca ii vom face fata cu brio”.

AdFile

Advertiser: A&D Pharma,

Brand: Klorane, Avène, Ducray, Elancyl, Galenic, René Furterer, Pierre Fabre Oral Care

Agentie: Publicis Healthcare

Razvan Ionescu – Director Executiv Publicis Healthcare,

Felicia Popescu – Account Manager,

AdPlayersFile

Publicis Healthcare

Publicis Healthcare si-a inceput activitatea in anul 1999 ca o divizie in cadrul Focus Advertising. In 2002 aceasta a devenit o agentie independenta in cadrul grupului Publicis Romania, specializata in comunicare medicala si marketing social. In portofoliul Publicis Healthcare intra clienti precum sanofi- aventis, Novartis, Astra Zeneca, Berlin Chemie, Abbott, Sindan, Lilly, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Sanatate, etc.

Grupul Publicis Romania

Din Grupul Publicis Romania fac  parte agentiile Publicis Romania - agentie de publicitate full service, Publicis Dialog - Marketing Services, Publicis Events - Event Marketing, Publicis Healthcare - Comunicare pentru produse medicale si farmaceutice, Optimedia - Servicii Media (planning,buying,consultanta, research).

Mediplus Cosmetics

Potrivit companiei, Mediplus Cosmetics face parte din cadrul holdingului A&D Pharma, lider pe piata distributiei produselor farmaceutice in Romania, cu o cifra de afaceri de 205 milioane EUR in anul 2005, anul acesta fiind listat si la bursa din Londra. Din cadrul holdingului mai fac parte lantul de farmacii Sensiblu precum si Mediplus cu divizia Pharma si diviziile de OTC: Farmactiv, Elantis, Plurifar si Viva.


PUBLICITATE: