Propaganda intra-n banda Guerrilla
Vineri, 03 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Propaganda intra-n banda Guerrilla“Propaganda a facut front comun cu Radio Guerrilla în prima linie a luptei cu banalul, mediocritatea si plictisul cu o campanie de promovare a emisiunii “Guerrilla de Dimineata””, spun autorii celei mai recente campanii de comunicare a postului de radio din grupul Catavencu.

Potrivit agentiei, rezolvarea creativa propusa de Propaganda a plecat si a (con)dus inevitabil la realizatorii emisiunii, Dobrovolschi, Liviu Mihaiu si Craioveanu, cei trei grei din banda FM care fac legea de luni pâna vineri de la 7 la 10 în “Guerrilla de Dimineata”. O productie de succes Radio Guerrilla, semnata de Propaganda, spune agentia, care îi prezinta pe „cei trei eroi buni si nebuni ai salbaticului FM românesc” - The Good, The Bad & The Ugly.

“Asta la revista presei, baby” este transmisa zilnic pe Realitatea TV, direct din studioul Guerrilla decorat cu cele 3 personaje, “cel putin la fel de celebre ca si cele din filmul western cu antologica coloana sonora semnata de Ennio Morricone”, sunt de parere autorii campaniei.

Echipa Propaganda care a regizat acest scurt metraj de succes este formata din Dan Moldovan - Creative Director, Vlad Bojan - Art Director, Mihai Gheorghe - Art Director, Bogdan Huma – Copywriter, Simina Leotescu - Strategic Planner si Sonia Vlad - Account Manager. Din partea clientului a tras foc încrucisat Adrian Popescu – Director de Marketing.

AdPlayersFile Propaganda

Propaganda este o agentie full-service independenta înfiintata în 2003. Agentia spune ca ofera servicii de marketing si comunicare integrata bazate pe eficienta, pragmatism si solutii adaptate specificului local.

Potrivit reprezentantilor agentiei, Propaganda a ajuns la o echipa de 27 de oameni, un portofoliu de clienti de invidiat, premii de creatie la Ad’Or si la festivaluri internationale si, cel mai important, un set de planuri îndraznete pentru perioada urmatoare.


PUBLICITATE: