ProLogis a ales Image Promotion
Marti, 27 Iunie 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma irina.toma@adpalyers.ro )

ProLogis, cel mai mare dezvoltator si proprietar de spatii de depozitare si productie usoara din lume a ales agentia de relatii publice Image Promotion pentru serviciile de  consultanta in comunicare.

ProLogis a ales Image Promotion„Profesionalismul echipei Image Promotion, rezultatele exceptionale ale primei noastre cooperari si know-how-ul detinut de companie pe piata romaneasca ne-au determinat sa semnam un contract pe termen lung cu agentia”, a motivat alegerea Image Promotion, Muler Onofrei (foto), ProLogis Marketing Officer pentru Romania, 

Image Promotion comunica intrarea ProLogis pe piata romaneasca catre mass-media, oficialitati si potentiali parteneri. Compania nu desfasoara nici o campanie de publicitate, dar isi focuseaza eforturile de comunicare pe PR.

ProLogis a ales Image Promotion“Suntem constienti de notorietatea si de pozitia de leader a companiei ProLogis pe plan international si ne bucuram sa putem contribui la dezvoltarea lor si pe piata romaneasca”, a declarat Alexandru Paius (foto) , General Manager al Image Promotion.

Image Promotion activeaza pe piata romaneasca din 1995 si ofera servicii de PR integrate.   Printre clientii Image Promotion se numara: Coca-Cola, Philip Morris, Arctic, UPC- Astral, Expotek, Young&Rubicam.


PUBLICITATE: