Portalul IAA are un nou Redactor Sef: Floriana Scanteie
Miercuri, 05 Noiembrie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Fost jurnalist al „Evenimentului Zilei” timp de doi ani, Floriana Scanteie (foto) va fi incepand de saptamana viitoare redactor sef la iaa.ro, portalului de marketing si comunicare al IAA Romania.

 

Scanteie ( 26 ani) are o experienta de cinci ani in presa si in industria comunicarii. In ultimii trei ani, Floriana Scanteie a scris stiri si analize de media si publicitate pentru publicatii precum „Evenimentul Zilei” si „Campaign”, publicatie recent inchisa de editorii de la Business Media Group. Noul redactor sef al iaa.ro a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si cursurile Masterului Campanii de comunicare, ambele in cadrul Universitatii din Bucuresti.

 

Intrebata de AdPlayers de ce a ales iaa.ro, Scanteie declarat: "Prefer sa las faptele sa vorbeasca pentru mine. Dar pentru ca pornesc pe un drum nou, in domeniul pe care l-am cunoscut prima data acum trei ani - media & advertising, atunci ma voi rezuma la a va spune ca imi doresc ca in cel mai scurt timp, site-ul IAA sa fie un suport util pentru toti cei interesati de domeniul comunicarii si al marketing-ului. Aportul meu in ceea ce priveste partea de content a site-ului se va concretiza prin stiri, analize, interviuri si alte materiale de presa care sa aduca informatii exacte si de ultima ora."


De la lansare si pana in prezent, IAA a schimbat pana acum 4 redactori sefi ai portalului iaa.ro, doi dintre ei activand in prezent in echipa unui dintre membrii organizatiei - agentia Leo Burnett.

 


PUBLICITATE: