Piraeus Bank are Press Office Manager nou
Joi, 30 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Madalina Nistor este noul Press Office Manager al Piraeus Bank Romania, anunta responsabilii de comunicare ai bancii. Potrivit sursei, Nistor este responsabila de crearea departamentului de relatii cu presa in interiorul bancii si de gestionarea relatiei cu reprezentantii media.

Nistor spune ca ’Principalul obiectiv al nou createi structuri este acela de a sustine printr-o comunicare constanta si relevanta procesul de expansiune al Piraeus Bank Group pe piata din Romania. ‘’

Cu o experienta de aproape 6 ani in media si PR, potrivit companiei, Madalina Nistor a lucrat anterior numirii sale, in cadrul unor agentii cum sunt GMP si Action Global Communications, dupa ce a colaborat ca jurnalist cu Realitatea TV si Antena 1. In PR, Madalina Nistor a gestionat proiecte de comunicare pentru companii din sistemul bancar, telecom, FMCG si energie. 

AdPlayersInfo

Piraeus Bank Group are in acest moment 574 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ukraina. Grupul este concentrat in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele Piraeus Bank Group au atins in primul semestru al acestui an, 37,3 miliarde Euro.


PUBLICITATE: