Paxeladine se da la "idei indraznete"
Miercuri, 09 Noiembrie 2005

Paxeladine se da la idei indraznete( AdPlayers.ro ) GMP/Ashley Bucharest a semnat o noua campanie Paxeladine pentru clientul Beaufour Ipsen International. Campania se desfasoara de curand pe principalele posturi de televiziune, in varianta de 30 de secunde. Perioada in care se deruleaza campania este noiembrie 2005 – ianuarie 2006, fiind planificata de catre Spoon Media . Agentia de media independenta lucreaza pe contul Paxeladine din anul 2003.

Paxeladine se da la idei indraznete

”Agentia GMP/Ashley ne-a surprins mereu cu idei indraznete” spune Dan Wanya, Brand Manager Paxeladine de la Beaufour Ipsen International. „Noua campanie Paxeladine reprezinta o abordare neconventionala de promovare a unui medicament, care credem noi, va atrage atentia si va fi apreciata de public”, conchide el.

Reclamele arata, cu mult umor, spune agentia, doua povesti de cuplu: un el si o ea in dormitor si alti doi in masina, pe un drum de padure. In ambele situatii, unul din parteneri tuseste permanent, iar celalalt este adus in pragul disperarii, conducandu-i chiar la gesturi neasteptate. Il poate face pe sot sa priveasca drujba din portbagaj cu alti ochi, iar pe sotie sa-si ascuta cutitul... Finalul, imprevizibil in viziunea creativilor agenitiei, se incheie cu sloganul: „Paxeladine. Te scapa doar de tuse” nu si de sforait, respectiv de logoree.

Paxeladine se da la idei indraznete

Potrivit agentiei de publicitate, filmarile s-au desfasurat in doua locatii - Padurea Snagov si o casa din cartierul Baneasa si au durat 22 de ore. Personajele sunt interpretate de tinerii actori Denis Stefan, Lavinia Paraiala, Ioana Flora si Mihai Bendeac, sub coordinarea regizorului Alexandru Maftei, casa de productie aleasa fiind Tandem Film.

Echipa a fost formata, din partea clientului, din Dan Wanya, Brand Manager Paxeladine si cea a agentiei: Emilian Arsenoaiei – Creative Director, Andreea Bagita – Copywriter, Donald Simionescu – Art Director si Claudia Mirica – Account Coordinator.

Paxeladine se da la idei indraznete

Dupa cum sustin reprezentantii agentiei de publicitate nou afiliata la Ashley WorldGroup, colaborarea dintre GMP/Ashley si Beaufour Ipsen International a inceput in urma cu 3 ani, timp in care GMP a creat o serie de campanii originale atat pentru Paxeladine cat si pentru alte branduri precum Smecta sau Ginkor Gel. 

Spoon Media este o agentie de media cu actionariat 100% romanesc infiintata la sfarsitul anului 2003 si condusa de Claudia Chirilescu.

( Irina Toma , info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: