"Pauza de masa" Imager la KFC
Joi, 13 Aprilie 2006

( AdPlayers.ro ) Agentia de publicitate a semnat patru executii pentru campania de printuri si POSM pentru KFC. “Laptopul”, “Bicicleta”, “Tenis” si “Vinilul” sunt expuse in toate locatiile KFC dar sunt licrate si “la pachet” cu taxiul (afise pe taxi top-uri luminoase) cu liftul (afise in locatii Elevate Media), stau la coafor (postere in mai multe saloane din Bucuresti) sau in meniuri de media 24-Fun si Academia Catavencu.

“Este prima campanie de printuri pe care o are KFC in Romania si ne bucura cu atat mai mult pentru ca am inceput acum sa comunicam si valorile brandului” spune Carmen Lupulet, Marketing Director US Food Network, compania subbcare se desfasoara operatiunile restaurantelor KFC. “Am incercat sa identificam cat mai clar targetul si sa deschidem perspectivele unei comunicari mult mai “personale”" intre KFC si clientii nostri.”, adauga ea.

Potrivit agentiei, insight-ul de la care au fost dezvoltate cele patru executii este unul simplu: clientii KFC sunt foarte atenti cu ceea ce mananca, in acelasi timp au putin timp liber pentru pauza de masa. Sunt persoane active, cu program incarcat si de aceea cauta mai degraba locul in care au siguranta calitatii mancarii si a serviciilor.

In viziunea creativilor, fiecare executie urmareste acest insight, adresandu-l unor tipologii diferite de clienti. Printre ei: tineri - interesati de locuri "la moda" in care sa se poata intalni cu prietenii, altii intrati deja in business pentru care timpul inseamna bani iar servirea rapida este cuvantul cheie, sportivi - adeptii salatelor si mancarurilor din pui - oameni obisnuiti pentru care pauza de masa la KFC este mereu la indemana.

Echipa Imager care “a luat masa” la KFC a fost formata din Mihai Ion – Copywriter, Bogdan Nestor – Art Director; Traian Panghe – Creative Director la care s-a alturat Dorin Stelescu – Account Manager, Global Media.

(Irina Toma info@adplayers.ro )

.

Pauza de masa Imager la KFC

KFC -"Laptopul" / Imager

.

Pauza de masa Imager la KFC

KFC - "Bicicleta" / Imager

.

Pauza de masa Imager la KFC

KFC - "Tenis" / Imager

.

Pauza de masa Imager la KFC

KFC - "Vinilul" / Imager


PUBLICITATE: