Paste Fericit !
Vineri, 29 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Daca nu ati facut cumparaturile de publicitate pana astazi, ramaneti asa pana miercuri. In unele organizatii din industria publicitatii, minivacanta de Pasti poate fi intalnita inclusiv pe 3 mai.

AdPlayers a mai aflat astazi ca Internetics mai asteapta astazi pana la ora 18:00 inscrieri in festivalul de comunicare digitala. La intrebarea noastra daca va prelungi inscrierile, reprezentantii sai nu ne-au dat pana la ora 13:00 satisfactia prelungirii inscrierilor. Oficialii Internetics nu au comentat pana la aceasta ora posibilitatea prelungirii lor in cursul saptamanii de dupa 3 mai dar au confirmat cererea unor voci prea ocupate de a inscrie lucrarile pana astazi si care nu au vazut sau nu au tinut cont de sfatul AdPlayers de a folosi pentru inscrieri saptamanile (mici) care au precedat saptamana (mare) pe care o incheiem astazi.

Tot astazi sunt asteptati sa-si marturiseasca pacatele “ghosturilor” si cei care au procedat doar cu gandul la inscrierea in festivalul (-urile) Ad'Or a unor idei proaspete dar putin rulate in presa, televiziune, radio sau outdoor. Astazi, 29 aprilie, se incheie si perioada de expunere in media a lucrarilor care vor putea fi vazute la Ad’Or 2005. Incepand cu aceasta data puteti gasi doar idei proaspete de publicitate in afara perioadei reglementate de catre organizatori pentru lucrarile inscrise in festival. Pentru ca regulamentul nu poate face precizari in privinta a cat de mult sau putin “programeaza” media pana la 29 aprilie, putem descoperi in festival lucrari la care TNS AGB International vor fi monitorizat doar 10 difuzari la posturi de televiziune si radio, AlfaCont 2 machete in presa sau “trecator” 2 panouri publicitare in cartierul militari din Bucuresti sau Manastur din Cluj.

AdPlayers spera ca daca etica nu ne va feri de aceste pacate, macar vecinatatea festivalului cu Sarbatorile de Pasti din acest an sa ne fi pazit de ele. Va reamintim de asemena ca saptamana viitoare expira si termenul limita in care pot fi inscrise lucrarile la Ad’Or 2005. Festivalul de publicitate care a ajuns la cea de-a cincea editie isi va inchide portile inscrierilor in concurs pe 6 mai, ora 18:00. Tot la aceeasi data si ora trebuie sa stiti ca veti ramane si fara banii pe care vreti sa-i investiti la Ad'Or, inscriindu-i nu mai tarziu in contul festivalului de publicitate. In urma unor nemultumiri nedorite din trecut banuim, organizatorii Ad’Or au precizat special in regulament, ca si plata trebuie confirmata pana la aceeasi data si ora.

Trecandin media, va mai spunem ca multe ziare de saptamana viitoare sunt asteptate sa vada lumina tiparului in noaptea de 3 si lumina zilei in dimineata de 4. Posturile de radio si televiziune vor lucra dupa programul Sistemului Energetic National pentru a ne aduce in felul lor o parte din lumina Sarbatorilor de Pasti peste tristetea inundatiilor sau a celor 3 jurnalisti rapiti in Irak. Intr-un fel mai modest dar cu toata inima, incercam si noi acelasi lucru.

Paste Fericit!


PUBLICITATE: