PR nou la Babel Communications
Luni, 17 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Babel Communications are PR nou. Stefan Alexiu (foto) s-a alaturat echipei de comunicare a agentiei conduse de Calin Diaconu de la jumatatea lunii martie. 

Alexiu va gestiona relatia cu presa din pozitia de Media Relations Manager si va coordona dezvoltarea publicatiei online Construction-Briefly.ro, un produs editorial cu focus pe zona constructiilor al agentiei.

 

Potrivit reprezentantilor Babel, Alexiu are 32 de ani si este licentiat in jurnalism. Inainte de venirea sa la Babel Communications, el a ocupat functia de PR Account Manager in cadrul Addvice, agentia de comunicare a RTC Holding unde a gestionat imaginea unor companii din zona de IT si Logistica – Diverta, ProCA Romania, Best Distribution, Sistec-SBSol, TCE Logistica si leasing operational -DiRent Group.

 

Infiintata in 1998, Babel Communications este prima agentie de publicitate din Romania specializata in domeniul constructiilor. Compania are printre clienti Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Kontirom by Arcelor Group, Bosch. Babel a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii cum sunt cele pentru Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Silca Oil.


PUBLICITATE: