PR Manager Realitatea TV, Lavinia Rindasu Udrea demisioneaza
Marti, 24 Iunie 2008

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Lavinia Rindasu Udrea a demisionat din functia de PR Manager al postului Realitatea TV, potrivit unor surse apropiate grupului de media.

Contactata de catre AdPlayers, responsabilul de comunicare a afirmat ca se desparte in conditii amiabile de echipa Realitatea TV si pozitia pe care a detinut-o in cadrul grupului Realitatea-Catavencu si ca, in viitor, se va ocupa de un proiect personal de relatii publice.

"Am prins curaj in fortele proprii”, a afirmat pentru AdPlayers, Lavinia Rindasu Udrea. Ea spune ca isi va incheia colaborarea cu Realitatea Catavencu de la 1 Iulie.

Fosta PR in grupul de marketing si comunicare Leo Burnett, unde a detinut timp de aproape doi ani functia de PR Officer inainte de Realitatea Catavencu, Lavinia Rindasu Udrea s-a alaturat trustului de media  la inceputul acestui an, cand a preluat functia de PR Manager pentru televiziunile Realitatea TV, Romantica si The Money Channel.

Dupa reorganizarea grupului Realitatea Catavencu, in februarie 2008, Lavinia Rindasu Udrea a trecut in divizia Quality, care, alaturi de Realitatea TV, mai are in componenta postul de radio Realitatea FM, Realitatea International, Cotidianul, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Idei in Dialog.

 


PUBLICITATE: