P&G Beauty in regia Publicis Dialog
Joi, 27 Iulie 2006

P&G Beauty in regia Publicis Dialog

( AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

P&G Beauty in regia Publicis DialogPublicis Dialog a oferit întregul suport de comunicare si organizare pentru cel mai recent eveniment P&G Beauty Club, o avanpremiera a tendintelor de moda si frumusete pentru sezonul toamna / iarna 06/07, asa cum spun oficialii agentiei conduse de Ileana Pescariu (foto). Potrivit companiei, Publicis Dialog a câstigat pitch-ul  (licitatia) initiata de compania P&G în urma cu o luna de zile.

P&G Beauty Club „a urcat moda pe scena” în cea de-a doua saptamâna a lunii iulie, în cadrul unui eveniment desfasurat la Teatrul Bulandra. Joaquin Bonilla, Executive Creative Director la Publicis Dialog este de parere ca “P&G Beauty a crescut de la un anotimp la altul, de la evenimente care se prezentau ca o parada de moda, la spectacole totale multimedia, expresie a ceea ce însemna „a trai trendul”.

“Am propus un eveniment artistic, un „fashion play”, chiar o adevarata piesa de teatru!”, afirma Bonilla. „A fost prima data când am facut un casting complet de actrite ca pentru o piesa de teatru, fiecare cu rolul ei bine definit. Am urmat, deasemenea, traseul obisnuit al unei astfel de manifestari, cu avanpremiera si cu invitati speciali”, subliniaza el.

Autorii

Din partea P&G au participat Diana Klusch – External Relations Manager, Olivia Ciubotariu – Assistant External Relations Manager si Crina Stanciu - Purchasing Assistant.

De la Publicis Dialog, au urcat pe scena Ileana Pescariu - General Manager, Radu Luca – Client Service Director, Oana Baractaru - Account Manager, Joaquin Bonilla -  Executive Creative Director si Andrei Nedea Jr Art Director, de partea de comunicare si relatii publice ocupându-se Razvan Durlan si Andreea Billig.

AdPlayersFile Publicis Dialiog

Potrivit oficialilor companiei, Publicis Dialog este o agentie specializata de marketing services constituita ca parte a grupului Publicis România. Printre conturile importante ale acesteia se numara Marlboro, LM, Parliament, Next (Philip Morris), Danone, Delta, P&G, Timisoreana, Renault, Teachers, Absolut Vodka, Cinzano, Jim Beam, Sauza, Fernet Branca etc.


PUBLICITATE: