Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri
Luni, 12 Martie 2007

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Ogilvy Public Relations a confirmat vineri numirea Alinei Stanciu (foto) în functia de Business Director a agentiei de relatii publice si a anuntat o noua echipa, dar  si un nou portofoliu de servicii.

Noua echipa Ogilvy Public Relations în România are 7 membri în frunte cu Alina Stanciu - Business Director, Ogilvy Public Relations. Pe lânga directoarea agentiei, Ogilvy PR le mai reuneste pe Oana Radu - Account Director, Claudia Agafitei - Senior Account Manager, Oana Stanoevici - Account Manager, Simona Cojocariu - Account Executive, Tatian Marin -  Account Executive si Alina Ovesea - PR Assistant.

„Am integrat în portofoliul Ogilvy Public Relations servicii care încep sa fie din ce în ce mai necesare clientilor din România, cum sunt comunicarea interna si programele de CSR, iar serviciilor existente le-am adaugat noi componente”, a declarat Alina Stanciu, noul Business Director al Ogilvy Public Relations.

”Noua structura a serviciilor, precum si cea a echipei ne vor ajuta sa oferim clientilor un suport real în ceea ce priveste comunicarea corporate, fara a ignora, desigur, suportul necesar campaniilor de brand marketing”, a mai spus  Stanciu.

„Acest lucru a fost posibil datorita intensificarii relatiilor dintre biroul din Romania si birourile Ogilvy Public Relations din regiunea EMEA, dar mai ales în urma recrutarii unor specialisti cu ani de experienta în comunicare si relatii publice”, a adaugat Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group România.

„Ogilvy Public Relations Worldwide a remarcat potentialul pietei din Romania, în contexul în care CEE a devenit o zona strategica de dezvoltare pentru grup, iar specialistii nostri beneficiaza din ce în ce mai mult de suportul expertilor internationali”, afirma Necula.

AdPlayersFile

Noua echipa Ogilvy Public Relations în România

(Sursa: Compania)

Alina Stanciu - Business Director, Ogilvy Public Relations

Experienta: 8 ani în comunicare si relatii publice

În perioada 2005 – 2006 Alina Stanciu a format si condus departamentul de PR al agentiei Grey Worldwide România, agentie de publicitate parte a unei retele internationale, unde a gestionat conturi precum Romtelecom, Fundatia « Copii sanatosi » , Heineken / Brau Union, Dunhill/ BAT si TriGranit.

În perioada anterioara, Alina a condus departamentul de PR al agentiei Tempo Advertising, unde  a coordonat activitatea echipei de PR, fiind activ implicata în managementul conturilor Tuborg, Carlsberg, Skol / United Romanian Breweries, Flanco, Genco/ Samsung, Mobexpert, Londa, Loulis Group, Amigo/ Panfoods.

Absolventa a Facultatii de Litere, având un master în relatii internationale în cadrul SNSPA, Alina Stanciu conduce echipa de specialisti în relatii publice si comunicare a agentiei Ogilvy Public Relations.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Oana Radu - Account Director, Ogilvy Public Relations

Oana Radu lucreaza de 9 ani în relatii publice si publicitate. Parte din echipa Ogilvy Public Relations de la începutul acestui an, Oana Radu coordoneaza activitatea de PR pentru clienti precum LG Electronics, Friesland Foods, Golf &Country Club, WWF, DuPont, CitiGroup. În decursul activitatii sale Oana a gestionat campanii de PR în cadrul unor agentii de publicitate multinationale, precum si în cadrul GlaxoSmithKilne unde a facut parte din echipa de PR Corporate a companiei.

Marcile si companiile pentru care a lucrat sunt: Coca-Cola, Johnson&Johnson, Bramac, TNT, Electrolux, Adesgo, Selectiv, DaKino Film Festival, GlaxoSmithKline, Ferrero, HeidelbergCement, L’Oreal, Allied Domecq, Auto Italia, Danone, Casino Victoria, McDonald’s, Maybelline.

Licentiata în Comunicare si Relatii Publice la Facultatea de Litere Bucuresti, Oana a început sa lucreze în organizatii non-profit înca din facultate.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Claudia Agafitei - Senior Account Manager, Ogilvy Public Relations

Are 7 ani în relatii publice si jurnalism. În cadrul Ogilvy Public Relations, Claudia Agafitei gestioneaza campaniile de PR pentru marcile Colgate, Palmolive, Ajax, Axion, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Protex ale companiei Colgate – Palmolive si face parte din echipa de comunicare corporate a Ogilvy Group, echipa careia i s-a alaturat în 2006.

Absolventa a Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Media, Claudia lucreaza în PR si comunicare din 1999, începându-si cariera în cadrul grupului MediaPRO, unde a înfiintat departamentul de marketing al diviziei de Home Entertainment (MediaPRO Music si PRO Video). Dupa 5 ani de MediaPRO, a lucrat ca Account Manager în agentii de PR, gestionând conturi precum: Wella, Londa, Head & Shoulders, Camay /P&G, Adidas si Oxette.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Oana Stanoevici - Account Manager, Ogilvy Public Relations

Stanoevici lucreaza de 10 ani în jurnalism si relatii publice. De curând în echipa Ogilvy Public Relations, ea gestioneaza comunicarea marcilor companiilor LG Electronics si Friesland Foods. Timp de aproape 10 ani, Oana a fost jurnalist de radio, redactând si prezentând stiri pentru posturi de radio cum sunt Radio Guerrilla,  Radio Contact, Radio 21, Radio România International. A mai lucrat ca editor coordonator pentru emsiunea matinala (Buna dimineata, România!) de la Realitatea Tv si a colaborat cu trustul de presa Academia Catavencu, ocupând pozitia de Media Relations Coordinator.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Simona Cojocariu - account executive, Ogilvy Public Relations

Simona Cojocariu este în prezent Account Executive la Ogilvy Public Relations si face parte din echipele care gestioneaza campaniile de public relations pentru clienti precum LG Electronics, SAP Romania si WWF, având experienta în organizarea de conferinte de presa, evenimente pentru jurnalisti si oficialitati, actiuni de PR blitz si media relations. Simona este studenta în anul III la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Tatian Marin -  Account Executive, Ogilvy Public Relations

Tatiana Marin s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations la începutul acestui an, unde este implicata în comunicarea marcilor din portofoliul Colgate-Palmolive. Având studii de specialitate în cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice/ SNSPA, Tatiana a dezvoltat  proiecte pentru televiziunea publica la agentii de consultanta de marketing si proiecte de comunicare la Realitatea TV.

Ogilvy Public Relations a anuntat noi servicii si noua echipa, cu 7 membri

Alina Ovesea - PR Assistant, Ogilvy Public Relations

Alina Ovesea este studenta în anul III la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice/ SNSPA, fiind la începutul drumului în cariera sa de PR.


PUBLICITATE: