Oameni noi la creatia Scala JWT
Joi, 28 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Scala JWT are trei oameni noi: Luminita Vrote - Art Director, Mona Petre - Graphic Designer si Alexandru Paul Talamba - Ilustrator.

 

“Suntem foarte fericiti sa ii primim pe cei trei la bord, cu experienta, viziunea proaspata si entuziasmul pe care le aduc cu ei”, a declarat Petra Hoyos, CEO al Scala JWT Romania. „Avand in vedere angajamentul lor de a contribui la crearea celor mai creative campanii pentru partenerii nostri, cu siguranta vor adauga o reala valoare clientilor nostri.’’

 

Dupa ce a studiat Filosofie si Jurnalism, Luminita Vrote  (foto sus) a decis sa se indrepte catre Graphic Design. 

Primii ani de cariera si i-a petrecut la Tempo Advertising, unde a lucrat tmp de opt ani. Inainte de a se alatura echipei ScalaWJT, ea a mai lucrat la GMP. A lucrat pentru Orange, European Foods, Agricola Bacau, Tuborg Romania (Skol, Orangina), Amigo.

 

Mona Petre (foto) si-a petrecut primii ani de cariera explorand diverse aspecte ale expresiei grafice – de la scenografie la ilustratie si layout de presa, design de web si new media, graphic design si art direction. 

A absolvit atat Facultatea de Istorie/ Istoria Artelor cat si Artele Plastice. A colaborat permanent sau pe proiect cu TBWA, Tempo, Mercury 360, McCann Erickson, Publicis, si pentru marci precum: Petrom, Schwartzkopf, Salem, Wiskas, Vodafone, Ringier, GotechSportwear, SKIN etc.

 

Alexandru Paul Talamba este unul dintre cei mai talentati tineri ilustratori ai momentului. Este absolvent al Facultatii de Arte Plastice si a colaborat cu mai multe agentii de publicitate, participand in paralel la diverse concursuri si festivaluri de grafica.


PUBLICITATE: