OMD Romania numeste Client Service Director Interimar
Marti, 12 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Markus Zinsberger (foto) este noul  Client Service Director Interimar la OMD Romania, anunta reprezentantii agentiei de media intr-o informare remisa AdPlayers, care mai spun ca Zinsberger a ocupat functia de Deputy Managing Director OMD Austria.

 

“Markus a venit sa intareasca echipa de Client Service a OMD Romania in beneficiul clientilor nostri, asigurand transferul de know-how si expertiza a retelei OMD International in structura OMD Romania” - Carmen Tanasie, CEO OMG Romania si Managing Director Interimar la OMD Romania.

 

Dupa cum spun oficialii de comunicare ai agentiei de media, Markus Zinsberger vine cu o experienta bogata 10 ani in media si advertising in companii de media de prim rang. El a lucrat pentru clienti ca McDonalds, Nissan, SONY, Beiersdorf, IKEA, L’Oreal, Nestle etc. In ultimii 3 ani Zinsberger a ocupat functia de Deputy Managing Director OMD Austria.

 

AdPlayersFile

OMD Romania este o entitate 100% din grupului de marketing si comunicare Omnicom Group. Agentia de media mai face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania (OMG Romania), la randul sau o entitate 100% Omnicom Group. OMD Romania are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliul sau 2 agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare, potrivit OMG Romania).

 

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., si include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.

 


PUBLICITATE: