Numarul 1 in marketing si comunicare la Carrefour, Andreea Mihai se desparte de companie.
Joi, 23 Noiembrie 2017

Numarul 1 in comunicarea Carrefour se va desparti de companie la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce a lucrat pentru lantul de retail inca de la deschiderea primului magazin, in 2001.

adplayers. Iulian Toma

Andreea Mihai pleaca de la Carrefour, dupa mai bine de 17 ani in marketingul si comunicarea lantului de magazine. Potrivit unei informari trimise partenerilor, numarul 1 in comunicarea Carrefour se va desparti de companie la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce a lucrat pentru lantul de retail inca de la deschiderea primului magazin, in 2001.

„Dupa mai bine de 17 ani de ritm intens si pasionant, simt nevoia de o schimbare” spune Andreea Mihai in informarea trimisa partenerilor. „De la primul magazin deschis in 2001 si pana azi, cand Carrefour Romania are peste 300 de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, proximitate, online, Bringo) si peste 17 000 de angajati, fiecare zi a reprezentat o noua provocare. A fost o aventura superba, in care am invatat continuu” isi incheie Andreea Mihai mesajul, multumind colegilor care i-au fost alaturi si care i-au fost a doua familie.

Mai mult in Management, Oameni, 


PUBLICITATE: