Noul director de comunicare BRD este Bianca Dordea
Luni, 13 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Ex Vodafone, Bianca Dordea este noul director de comunicare al BRD-Groupe Société Générale, anunta representantii de relatii publice ai bancii.

 

Numita de curand, Dordea are o experienta de peste noua ani in domeniul comunicarii, ultima pozitie ocupata fiind aceea de Manager, Retail and Direct Marketing Communication la Vodafone Romania, calitate in care a contribuit, printre altele, la cele doua mari campanii de rebranding si cobranding ale companiei.

 

Anterior, ea a fost Brand and Communication Manager la Auto Italia, responsabila cu marcile Maserati, Honda Motorcycles si SSangYong, dupa o cariera in publicitate, in cadrul agentiei Scala JWT, unde a lucrat pentru strategie de brand.

 

„In perioada urmatoare dorim sa continuam consolidarea brandului plecand de la platforma deja existenta”, a declarat Bianca Dordea, noul director de comunicare BRD - Groupe Société Générale. „In conditiile in care pe piata bancara accentul se muta de pe comunicarea de produs pe calitatea relatiei cu clientul si fidelizarea acestuia, este normal ca si comunicarea de brand sa se incadreze in aceleasi tendinta.”

 

Cu mai mult de 2,5 milioane clienti si o retea de peste 800 de unitati, potrivit reprezentantilor de comunicare, BRD este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 12 miliarde EUR si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. 


PUBLICITATE: