Noul Redactor Sef al Evenimentului zilei este Horia Ghibutiu
Marti, 03 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Horia Ghibutiu (foto) este numit Redactor Sef al cotidianului Evenimentul zilei, anunta o informare a grupului Ringier trimsa AdPlayers. 

Potrivit trustului de presa, numirea lui  Ghibutiu este rezultatul unui complex proces de recrutare demarat la finele lunii martie impreuna cu agentia AIMS, in care au participat 30 de candidati din Bucuresti si din tara.

 

“Sunt deosebit de incantat sa-l confirm pe Horia in postul de Redactor Sef al Evenimentului zilei”, a spus Marius Hagger, General Manager al Ringier Romania. „As spune ca in ceea ce-l priveste avem o dubla confirmare: aceea oferita de acest complex proces de evaluare si recrutare, dar si aceea si mai palpabila, oferita de fiecare editie a Evenimentului zilei scoasa sub coordonarea sa.”

 

Procesul de recrutare pentru selectia redactorului sef al Evenimentului Zilei a fost initiat la finele lunii martie si a presupus intr-o prima faza consolidarea candidaturilor atat prin colectarea CV-urilor de catre Departamentul de Resurse Umane al Ringier Romania, cat si prin abordarea unor potentiali candidati de catre AIMS, pe baza criteriilor stabilite de Ringier.

 

La inceputul lunii mai, 30 de candidati au intrat in procesul de evaluare care a constat in trei etape de testare: interviu cu specialistii AIMS pentru identificarea competentelor si a abilitatilor manageriale, test on-line de determinare a profilului candidatului si interviu cu reprezentantii Ringier (Cerasela Muller, Director Resurse Umane, Claudiu Serban, Director General Adjunct si Marius Hagger, General Manager). In etapa finala s-au calificat trei candidati.

 

/ CV

Horia Ghibutiu (39) are o experienta de 18 ani in jurnalism. A debutat in 1990 la Tineretul Liber. In 1993 s-a alaturat pentru prima data echipei Evenimentul zilei ca Secretar de Redactie si a avansat in cadrul echipei, devenind Sef de Departament. In total, Horia Ghibutiu a acumulat 8 ani de experienta in cadrul cotidianului Evenimentul zilei.

 

Cariera jurnalistica a lui Ghibutiu mai include pozitii importante in cadrul publicatiilor Viva, TV mania si Compact. Inainte de a accepta provocarea de a conduce echipa editoriala a Evenimentului zilei pana la identificarea Redactorului Sef, Horia Ghibutiu a condus, cu rezultate foarte bune, cotidianul Compact. In urma procesului de recrutare initiat de Ringier cu suportul companiei AIMS, Horia Ghibutiu a fost desemnat Redactor Sef al Evenimentului zilei.

 


PUBLICITATE: