Noul GM al Mars România - Tomasz Pawlowski
Marti, 04 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Tomasz Pawlowski (foto) este noul General Manager al companiei Mars Romania, lider pe piata locala a batoanelor de ciocolata si a hranei pentru animalele de companie, Potrivit reprezentantilor sai, compania este condusa acum de un manager cu 15 ani in cadrul companiei si care preia conducerea dupa ce, in ultimii doi ani, a detinut functia de Director de Vanzari pentru regiunea tarilor baltice.

 

,,Cariera mea este strans legata de Mars intrucat, de-a lungul anilor, am avut ocazia de a lucra pentru aceasta companie in trei tari in afara de Polonia”, a declarat Tomasz Pawlowski. „Romania este cea de-a patra tara in care ma alatur echipei Mars si astept cu nerabdare sa lucrez alaturi de echipa de aici pentru a ne consolida pozitia de lider pe care o detinem deja pe piata locala a batoanelor de ciocolata si a hranei pentru animalele de companie”

 

/ MARKET - Mars Romania

Conform oficialilor companiei, Mars Romania este un important jucator pe piata din regiunea Europei Centrale si de Est inca din 1994, cunoscand una dintre cele mai rapide dezvoltari din randul companiilor FMCG de pe piata europeana.

 

Portofoliul Mars cuprinde marci precum Whiskas®, Pedigree®, Chappi®, Kitekat®, Sheba®, Caesar® si Trill® pe segmentul hranei pentru animale, Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty® si Milky Way® pe segmentul batoanelor de ciocolata si Uncle Ben’s® si Dolmio® pe segmentul produselor alimentare.

 

Mars, Incorporated este detinuta in proprietate privata si are sediul in McLean, VA. Infiintata in 1911, compania  opereaza in peste 65 de tari si are peste 40.000 de parteneri la nivel mondial. Cifra globala de vanzari a companiei depaseste 21 miliarde USD anual.

 

/ CV - Tomasz Pawlowski

Tomasz Pawlowski s-a alaturat companiei Mars Polonia inca din 1993, ca reprezentant vanzari.  Dupa absolvirea facultatii, el a decis sa se alature echipei Mars, incepandu-si cariera ca reprezentant vanzari, pe o pozitie de entry-level.

 

Pawlowski a fost promovat Area Sales Manager, Regional Sales Manager pentru zona de nord-vest si sud a Poloniei, devenind apoi Field Sales Manager pentru Polonia si ulterior National Key Account pentru Polonia. Pana la numirea in pozitia de GM Mars Romania, a fost numit  Director de Vanzari pentru regiunea tarilor baltice, in 2005.

 

 


PUBLICITATE: