Noul Director de Marketing al Strauss Romania este Luke Lewis
Joi, 30 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Luke Lewis (foto) a fost recent numit Director de Marketing al Strauss Romania (fosta Elite Romania), parte din Strauss Group, conform unei informari a comopaniei. 

In aceasta pozitie, Lewis se va ocupa de strategia de marketing si de implementarea acestei strategii, atat pentru Romania, cat si pentru Zona Balcanilor.

 

Potrivit informarii Strauss Romania, Lewis vine cu paisprezece ani de experienta in marketing si comunicare pentru branduri de pe piata de retail din industria tutunului, a berii, a bauturilor alcoolice, telecom si industria produselor de lux. La nivel international responsabilitatile sale au vizat piete de desfacere din Europa, Asia si Statele Unite.

 

S-a alaturat echipei Strauss Romania dupa opt ani petrecuti in grupul WPP, in companiile Grey si G2 (firma de consultanta in comunicare de marketing), ultima sa pozitie in cadrul grupului fiind de Director Regional G2 pe zona Asia Pacific, pentru conturi precum Carlsberg, British American Tobacco si Reebok. Anterior, Luke Lewis a facut parte din JTI, lucrand ca Director de Marketing in Moscova si apoi ca Global Brand Manager in Geneva. De asemenea, Luke este familiarizat si cu piata din Romania, unde a locuit si a lucrat timp de doi ani cu BAT pentru lansarea Kent din 1999.


PUBLICITATE: