Noul CEO Kanal D Romania este Pavel Stanchev, fost GM HBO
Luni, 02 Februarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Pavel Stanchev, fost HBO si Nova Tv Bulgaria, este noul CEO (Chief Executive Officer) al KANAL D Romania, incepand cu data de 1 februarie 2009. Acesta a fost anuntat oficial bordului executiv al Kanal D Romania de catre Begum Dogan, Chairwomen al Kanal D si Vice President al Dogan Media Group.

Pavel Stancev are 42 de ani, s-a nascut la Sofia si este licentiat in jurnalism, la Paris. İn ultimii 16 ani, Pavel a ocupat diverse pozitii de conducere in cateva dintre cele mai mari si importante companii media din lume: Ringier, Time Warner, RTL Group.

İntre 1997-2002. Stanchev a fondat si condus, din pozitia de general manager, una dintre cele mai importante televiziuni pay-TV, HBO Romania, apoi a ocupat pozitia de CEO al RTL Televizia din Croatia. İn ultimii 4 ani, Stanchev a fost CEO al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece. Sub conducerea sa, Nova TV a  devenit a2a cea mai vizionata si profitabila televiziune din media Bulgaria.

Lansat in 2007, Kanal D este o statie generalista, cu acoperire nationala, pozitionata pe entertainment, oferind astfel telespectatorilor un mix de programe, de la show-uri de divertisment, reality show, la seriale, filme artistice si stiri. İn luna ianuarie 2009, Kanal D incheie pe pozitia a 3a (all day, target 18-49 urban, cfm GfK) intre toate statiile tv din Romania.


PUBLICITATE: