Nou director de marketing la Provident
Miercuri, 03 Aprilie 2013
 (adplayers, Iulian Toma) Provident Financial Romania are un nou sef la marketing. Cu o experienta de peste 20 de ani in marketing, pe parcursul carora a ocupat mai multe pozitii de management in diverse companii multinationale, Ina Negoita a fost numita director de marketing la.

Potrivit companiei, anterior, Negoita a acumulat o vasta experienta internationala in domeniul consultantei de eficientizare organizationala si marketing-ului, in companii multinationale precum The Carphone Warehouse, Tele2, Croner Publications. In perioada 2008-2011, ea a ocupat functii de conducere in cadrul companiei Vodafone Romania, respectiv manager pentru comunicare de brand, marketing de produs si comunicare pe canalele de retail.

Licentiata a Universitatii de Economie din Copenhaga, Negoita detine un titlu de MBA in Finante si Matematica oferit de Copenhagen Business School. Noua directoare de marketing va fi responsabila pentru elaborarea si consolidarea strategiei de marketing a companiei, inclusiv in ceea ce priveste analizarea si diversificarea ofertei de produse si servicii financiare.

 


PUBLICITATE: