Nou Marketing Manager, la Caroli Foods
Joi, 10 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Adrian Ion Nicolaescu (foto) a fost numit Marketing Manager in cadrul companiei Caroli Foods, incepand cu data de 1 aprilie 2008, anunta o informare a companiei.

 

Cu 10 ani de experienta in marketing FMCG, potrivit sursei, inainte de Caroli Foods, Adrian Nicolaescu a ocupat pozitia de Marketing Manager la Red Bull Romania, Moldova, Bulgaria si a fost timp de 5 ani Group Brand Manager la compania Unilever Bestfoods South Central Europe. 

 

„Odata cu aceasta numire se incheie un amplu proces de recrutare care a vizat eficientizarea operatiunilor companiei, precum si crearea in ansamblu a unei echipe performante, cu un inalt nivel de competitivitate care va continua traseul ascendent pe care il parcurge Caroli Foods”, a declarat Haluk Akdemir, CEO Caroli Foods.

 

In ultimii 2 ani, potrivit grupului de companii, Caroli Foods a investit peste 12 milioane de euro in dezvoltare. Recrutare unei echipe de management si instruirea personalului numarandu-se printre prioritati alaturi de obbiective cum ar fi dezvoltarea infrastructurii de productie, distributie si logistica.

 


PUBLICITATE: