New Media Manager nou Initiative: Iuliana Stere il inlocuieste pe Laurentiu Pop
Joi, 05 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Iuliana Stere (26 ani) este noul New Media Manager al agentiei Initiative, anunta reprezentantii companiei de media. Ea il inlocuieste pe Laurentiu Pop, ex New Media Manager Initiative, care a ales  compania Httpool.

 

Cu o experienta de 4 ani in comunicare, potrivit companiei, Iuliana Stere va gestiona conturile de comunicare online pentru intreg portofoliul de clienti ai grupului din care face parte Initiative, printre acestia numarandu-se branduri precum: Orange, GSK, MOL, BMW, Johnson&Johnson, Austrian Airlines, Millennium, Bayer etc.

 

Printre atributiile sale se numara proiectele speciale, partea de buying si strategie, relatia cu furnizorii de spatii si servicii online, precum si permanenta informare a comunitatii digitale din Initiative si din grupul Lowe cu privire la evolutia pietei de profil.

 

Stere a absolvit ASE-ul, sectia Relatii Internationale, o serie de cursuri de business planning in Scotia precum si un program de masterat in Comunicare si Relatii Publice.

 

/ PROFILE

Portofoliul Initiative Romania include clienti precum Orange Romania, Sarantis Romania, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, MOL Romania, Georgia Pacific, Pernod Ricard, PriceWaterhouseCoopers, BMW, Austrian Airlines, Fujitsu Siemens Computers, Iberia, Vitan Platinium Towers, Power Horse, Continental, Reinert, Provident Financial, Carrefour Galleries.

 


PUBLICITATE: