Mihaela Nicola s-a inteles cu Andreea Idriceanu sa se desparta de The Group
Vineri, 27 Februarie 2009

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 Mihaela Nicola s-a inteles cu Andreea Idriceanu sa se desparta de The Group, potrivit unei comunicari informale a fostului oficial de relatii publice al grupului fondat de cuplul Szigeti - Nicola, conform careia despartirea nu se vrea un divort profesional ci trecerea unei colaborari intr-o "noua etapa", intitulata  politicos viitoare "proiecte comune". 

Idriceanu nu a putut fi contactata pentru a oferi detalii legate de plecarea sa de la The Group. Despartirea ei vine la nici 6 luni de la preluarea atributiilor de comunicare de la
Simona Fartat, fostul oficial de relatii publice, acum director de comunicare la GMP, care se despartea de grup in septembrie anul trecut. Pe langa atributiile de comunicare externa, Andreea Idriceanu era si Internal Affairs Director, The Group.

Unul dintre colaboratorii apropiati ai cuplului Szigeti – Nicola, inca de pe vremea cand acestia se aflau la carma Ogilvy si companiilor de media MindShare si Media Insight (astazi mediaedge:cia), Andreea Idriceanu a condus anterior agentia Maximize, devenita ulterior Touch Communication, companie  unde era managing partner si membra The Group, insa trecuta pe linie moarta din 2008, potrivit unor surse apropiate grupului de marketing si comunicare. 

PUBLICITATE: