Mihaela Nicola, fata in fata cu Robert Turcescu
Miercuri, 25 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mihaela Nicola (foto) - Nicola Porter Novelli, The Group -  vine fata in fata cu presa. Sefa Nicola Porter Novelli si unul din capii grupului de marketing si comunicare The Group este invitata sa vorbeasca la prima editie a seminarului “Fata in fata cu presa”, organizat de Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli.

Pe langa Mihaela Nicola - Managing Director si Nicoletta Niculescu - Strategy Consultant la Nicola Porter Novelli, organizatorii mai anunta ca seminarul va mai beneficia si de bilele jurnalistice ale lui Robert Turcescu - cunoscutul jurnalist si, potrivit autorilor evenimentului,  consultant activ in traininguri si seminarii de relationare cu media.

“Va propunem o formula de seminar care imbina fericit arii de expertiza si viziuni”, spune Mihaela Nicola. „Ce aducem nou? Ce lipsea: concretete; tehnici de aprofundare care le vor permite participantilor sa asimileze intr-un cadru restrans si aplicat; instrumente valoroase de comunicare pe care le pot utiliza chiar de a doua zi",

Potrivit autorilor evenimentului de la Evensys, training-ul specializat de o zi este adresat specialistiilor in relatii publice, fie reprezentanti ai agentiilor de PR, directori de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationale. Evenimentul va avea loc pe 10 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Autorii seminarului “Fata in fata cu presa” spun ca acesta se va desfasura in trei editii – 10 mai, 5 iunie si 19 iunie – respectand acelasi program, structura si locatie. Pentru fiecare seminar, numarul maxim de participanti este de 25 de persoane ( www.prforum.ro/seminar ).


PUBLICITATE: