Mercury360 are 3 oameni noi
Joi, 28 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Claudia Cochina (34) – este noul Manager al departamentului de Consultanta pe proiecte institutionale la Mercury360. Potrivit agentiei, ea vine la Mercury360 de la Teatrul National Bucuresti unde a detinut timp de peste un an pozitia de Director de Comunicare si PR.

Conform Mercury360, Cochina are peste 6 ani de experienta in management international de proiecte de dezvoltare la Centre for International Management Studies, McGill University, Montreal, Canada si are in portofoliu o serie de proiecte internationale importante (Regional Networks Development/Institutional Capacity Building in Ukraine, Human Resource Management Project dezvoltat pentru UNESCO, Internationalization of Accounting in Higher Education in Slovakia, Management Training Program for Young Managers with High Potential for the Gas Utilities of Algeria).

Cristina Badea (25) este proaspat Account Executive La Mercury360. Ea are o experienta de aproape 2 ani pe piata publicitatii, dupa cum afirma reprezentantii agentiei, timp in care a lucrat pentru clienti precum McDonald's Romania, Baneasa Investment, Kyros Interiors, Lowe sau Canali.

Diana Guta (23) este copywriter si completeaza echipa de creatie Mercury360. Spune ca a intrat in publicitate acum doi ani, la Icon Advertising unde s-a ocupat de toate brandurile Volkswagen. A urmat perioada Momentum in care Diana a facut creatie btl pentru Coca-Cola, Sprite, Dorna si Vodafone. In afara de advertising, Diana are ca preocupari blogging-ul si filmele (in special cele regizate de Kim Ki Duk), cauta idei de orice fel si se bucura de porecla “Copilul care aduce Soarele”.

AdPlayersFile Mercury360

Mercury360 este o agentie integrata de consultanta de marketing si comunicare si, in acelasi timp, cea mai mare agentie independenta, neafiliata din Romania. Infiintata in 1993 sub numele de Mercury Promotions in 1998, Mercury360 se afla in topul primelor 10 agentii din Romania si are o experienta solida in derularea de proiecte de comunicare integrate si specializate.

In 2006, agentia a ajuns la 140 de angajati, un portofoliu de servicii in crestere si o cifra de afaceri de peste 12 milioane Euro. In prezent, Mercury360 este dedicat unor parteneriate cu o serie de companii importante precum Coca-Cola, Metro, Nestle, Ursus Breweries, Reinert, Romtelecom, Western Union, etc.


PUBLICITATE: