Mercury are 4 oameni noi de Promo
Joi, 12 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, IrinaToma)

Oana Venat este noul AV Director la Mercury Promotions. Cu o experienta de peste 6 ani in productia AV, potrivit agentiei, Venat spune ca a fost team-player DDB Bucuresti, unde a pus bazele departamentului de productie AV si s-a implicat in proiecte importante la Fundatia DaKINO (Festivalul International de Film DaKINO, SaKaDaT, festivalul filmului Turcesc, Marca Inregistrata, Zona Publicitara etc.).

Elena Negrescu (28) are 3 ani de publicitate si este Copywriter Mercury. Spune ca a inceput ca free-lancer pentru facultatea de comunicare “David Ogilvy” iar primul sau job adevarat de Copywriter a fost la Violet Advertising. Au urmat apoi Grey Worldwide si Brands&Bears. A lucrat pe conturi ca Vincon Vrancea, Unicef, Neoset, Kent, Ford si Procter & Gamble.

Diana Serban intareste din martie echipa de art directori Mercury Promotions. In industria de advertising din 2001, Diana Serban afirma ca a lucrat la Bozell si Icon Advertising. Optiunea Dianei pentru sectia de grafica a Facultatii de Arte Plastice nu a fost intamplatoare ci vine dintr-o fascinatie timpurie pentru comunicare si advertising.

Ioana Preda vine Account Executive la Mercury, spun reprezentantii agentiei, dupa doi ani de experienta in marketing la Anchor Group si un an de publicitate la Ogilvy 141. Sustine ca a coordonat brandul Pall Mall al BAT. La Mercury lucreza pentru Peroni de la Ursus Breweries.


PUBLICITATE: