Mediaedge:CIA Romania, prima agentie de media cu competente certificate de Google
Miercuri, 05 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

„Agentia Mediaedge:CIA a devenit prima companie de media din Romania cu competente de search marketing certificate de catre Google”, a declarat pentru AdPlayers, Marius Pahomi, Interaction Business Development Manager al agentiei de media, de curand certificat Google Advertising Professional ( ADWORDS Qualified Individual).

 

Pahomi obtine certificarea Google dupa un training intensiv la Londra, atat la Google UK cat si in cadrul Outrider UK (WPP), si examenul Google pentru aceasta recunoastere. In tot acest timp el a mai gestionat bugete de search marketing (Google + MSN + Yahoo) de peste 500.000 euro, bugete cu care in Romania se pot face campanii sanatoase pe televiziune.

 

Prezent la Londra inca din 2006, unde urmeaza pana in luna aprilie a acestui an Graduate Interaction Academy organizata de Mediaedge:CIA ( Group M, WPP) pentru agentiile din retea, Pahomi mai spune ca lucreaza in prezent in centrala din Europa pentru conturile globale ale unor clienti cum sunt Monster.com, Sony Ericsson, Fortis, Citibank si Novartis.


PUBLICITATE: