Mediacafe, regia care vinde Yahoo! in Romania, are 7 oameni de marketing pe Internet
Luni, 17 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Mediacafe, regia de media online ce reprezinta Yahoo! In Romania are, incepand cu luna martie, trei oameni noi in echipa: Leonard Mart - Interactive Scientist, Mihnea Pretorian – Account Executive, Iulia Mosoiu – Account Executive. Potrivit lui Mihai Fanache, Managing Director al agentiei, agentia are o echipa de 7 oameni de marketing pe Internet.

 

Leonard Mart (foto sus) este noul Interactive Scientist al Mediacafe. Din aceasta postura, el va coordona departamentul de vanzari si de strategie al Mediacafe precum si activitatile de promovare ale serviciilor de advertising Yahoo! In Romania.

 

Mart  a facut trecerea spre marketing in cadrul agentiei de web republik, lucrand mai apoi ca Marketing Specialist si Sales Director la Interakt Online, companie ce a devenit prin achizitie in 2006 Adobe Systems Romania. Din 2006 a lucrat ca Brand Manager & Web Marketing Manager in cadrul companiei Alka, coordonand in principal activitatile de marketing ale brandului Nutline dar si ale brandurilor Alka, Alka Prajitura Casei, Zeo sau Gold Mocca.

 

Iulia Mosoiu (foto) s-a alaturat Mediacafe dupa aproape 2 ani de project management in cercetarea de marketing online si offline la Qresearch, companie membra The Group. Ea va gestiona conturile clientilor MediaCafe si va colabora cu echipa in implementarea campaniilor online.

 

Mihnea Pretorian  (foto jos) are o experienta de 7 ani in project managementul online si email marketing, iar   inainte de a se alatura echipei MediaCafe a lucrat pentru NetBridge Investments, MediaPro Interactiv si Vodanet. Mihnea este fluent in engleza si franceza, este licentiat in comunicare si relatii publicie cu un master in comunicare manageriala. 



 

/ PROFILE – Mediacafe

Potrivit companiei, infiintata in 2006, Mediacafe reprezinta in exclusivitate reteaua Yahoo in Romania, fiind prima regie de media ce a oferit servicii de reprezentare locala unei retele straine. Impreuna cu Ninespices, agentie de media interactiva infiintata in 2003, Mediacafe a oferit in 2007 solutii complete de strategie si comunicare online pentru clienti precum Vodafone, P&G, Romtelecom, Unilever, Adobe Romania si Orange.

 


PUBLICITATE: