Media Direction confirma despartirea de Cristian Mucichescu
Vineri, 08 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Media Direction confirma despartirea de Cristian Mucichescu, directorul executiv al agentiei de media, intr-o comunicare remisa astazi. AdPlayers anunta la sfarsitul saptamanii trecute demisia oficialului de la compania de media din BBDO Group Romania.

 

Potrivit agentiei, atributiile lui Cristian Mucichescu precum si contul coordonat de acesta vor fi asimilate in mod natural de echipa. Mucichescu lucra de sase ani in agentie, iar unul dintre cele mai importante conturi de media pentru care lucra era Pepsi.

 

“Media Direction a ajuns la maturitate si la un grad inalt de profesionalism, in care structura de middle management, formata din nucleul de strategie si research, planning si buying, a ajuns sa ofere performanta pe care ne-o doream atunci cand am preluat managementul acestei companii, la inceputul anului 2007”, spune Razvan Varabiescu (foto), Managing Director.

 

„Aceste obiective fiind atinse, ramane sa tintim si mai sus, prin sustinerea inovatiei, a excelentei si a parteneriatelor consolidate pana acum”, mai spune seful media Direction, in informarea ce confirma plecarea fostului directorului executiv.

 

In comunicatul agentiei se mai arata ca atat Media Directioncat si clientii sai apreciaza contributia lui Cristian Mucichescu la dezvoltarea brandurilor pentru care a lucrat si ii ureaza mult succes in continuare.

 

AdPlayersFile

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO  si ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research. Printre clientii agentiei se numara companii precum Allianz, Dacia Renault Nissan, Dr. Oetker, Masterfoods, Pepsi, Scandia sau Wrigley.


PUBLICITATE: