McCann PR afiliata la Weber Shandwick
Vineri, 05 Mai 2006
McCann PR afiliata la Weber Shandwick

( AdPlayers.ro ) McCann PR a anuntat astazi oficial afilierea la reteaua internationala Weber Shandwick, una dintre cele mai reputate firme de relatii publice din intreaga lume, potrivit agentiei de relatii publice condusa de Imola Zoltan (foto), Managing Partner McCann PR .

Imola Zoltan: “Suntem o firma de PR independenta”

Imola Zoltan spune ca a luat in considerare parteneriatul cu Weber Shandwick, ca un pas necesar in dezvoltarea agentiei McCann PR. “Suntem o firma de PR independenta, cu o echipa extrem de eficienta, furnizam servicii de comunicare integrate, perfect adaptate atat pietei romanesti cat si standardelor mondiale in comunicare”.

“Faptul ca Weber Shandwick a recunoscut calitatile noastre si ne-a ales parteneri ne onoreaza dar ne si obliga” subliniaza ea. “A fi parte din una dintre cele mai mari si mai puternice retele internationale inseamna, in primul rand, a putea fi considerat la acelasi nivel atat din punct de vedere al strategiei de comunicare oferite cat si din punctul de vedere al executiei”.

McCann PR afiliata la Weber ShandwickHarris Diamond (foto), Chief Executive Officer, Weber Shandwick sustine ca “Pentru clientii internationali, aceasta dezvoltare ofera garantia furnizarii de servicii la standarde mondiale, in arii geografice cu potential de crestere. Clientii locali vor avea astfel acces la serviciile specializate oferite de una dintre cele mai importante retele de comunicare la nivel mondial.”

Extinderea Weber Shandwick

In 2006, Weber Shandwick a deschis birouri in Polania, Croatia, Bosnia si Hertegovina si s-a afiliat cu companii din Romania, Slovacia, Slovenia, Serbia si Muntenegru, Letonia, Lituania si Estonia.

Prin extinderea semnificativa a retelei, Weber Shandwick vrea sa isi largeasca oferta de servicii catre Europa Centrala si de Est, indreptandu-se, spun reprezentantii agentiei, in special catre pietele cheie ale Noii Europe. Pentru dezvoltarea in regiune, Weber Shandwick se bazeaza pe parteneriatul traditional la nivel mondial cu reteaua McCann WorldGroup.

Potrivit autorilor parteneriatului, colaborarea dintre reprezentantele Weber Shandwick si companiile afiliate vor aduce beneficii atat clientilor locali cat si internationali. “Acestia vor primi servicii integrate de comunicare si relatii publice, superioare celor existente la ora actuala pe piata romaneasca datorita expertizei oferite de Weber Shandwick si a schimbului de idei, informatii si date in cadrul retelei”.

McCann PR afiliata la Weber ShandwickRolf Olsen (foto), CEO al Weber Shandwick pentru Europa Continentala adauga: “Clientii nostri internationali cauta solutii consistente si, de cele mai multe ori, integrate cu celelalte discipline de comunicare.”

Weber Shandwick

Weber Shandwick este divizia de relatii publice a The Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), una dintre cele mai mai mari retele de comunicare si servicii de marketing din lume.

Conform autorilor afilierii, cu sediul central la New York, Weber Shandwick este una dintre principalele retele globale de companii de relatii publice prezenta in mai mult de 100 de orase din peste 70 de tari. Ariile de expertiza ale Weber Shandwick cuprind comunicare strategica de marketing, programe de relatii cu mass media, comunicare cu autoritatile, consiliere de specialitate in comunicarea corporatista.  Weber Shandwick furnizeaza de asemenea advocacy advertising, web relations, cercetare si comunicare vizuala.  

McCann PR

Infiintata in 2004 ca departament de relatii publice al BV McCann Erickson Romania, McCann PR este din august 2004 entitate juridica independenta. Potrivit agentiei, in anul 2005, primul an intreg de activitate, McCann PR a inregistrat o  cifra de afaceri de peste 430.000 Euro si si-a dublat numarul de angajati.

Printre clientii McCann PR se numara Coca-Cola Romania, Coca-Cola Hellenic Botling Company Romania, Konika-Minolta, LaborMed Pharma, Walmark, Interbrew, Churchill View, Air Liquide Welding Buzau.

(Iulian Toma iulian.toma@adplayers.ro )


PUBLICITATE: