McCann Erickson România a urcat pe Mount Rushmore, în Top5 la AdForum
Miercuri, 28 Februarie 2007

McCann Erickson România a urcat pe Mount Rushmore, în Top5 la AdForum

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Printul Mount Rushmore semnat de McCann Erickson România pentru Maggi, de la Nestle a fost  saptamâna trecuta în Top5 la AdForum (AdForum.com).  Topul reuneste, saptamânal, cele mai vizualizate reclame ale recunoscutei platforme online de informatii globale în industria de publicitate.

Mount Rushmore face parte dintr-o serie de lucrari pentru campania Maggi care mai include printurile Jane si Godmather, spoturile radio Marilyn si Churchill. Seria de printuri a fost preemiata la Golden Drum 2006 la sectiunea Press, alaturi de cele doua soturi radio premiate la Golden drum 2006 – sectiunea radio precum si pentru campania din care a facut parte (Golden Watch). Lucrarea a mai fost premiata si la editia din acest an a festivalului AdPrint 2007.

Platforma de comunicare online AdForum ofera informatii privind peste 18.000 de agentii si peste 50.000 de reclame din întreaga lume (TV, Print, interactive). AdForum.com are parteneriate cu cele mai importante titluri din industria de media de profil în mai mult de 10 dintre cele mai importante piete de publicitate din întreaga lume precum si cu cele mai importante festivaluri de publicitate.

În editie tiparita, titlul anual AgencyPreview de la AdForum este utilizat de advertiseri mari si mici în procesul de selectie al unei noi agentii de publicitate ori pentru alte cercetari de agentii. Biblioteca de creatie în publicitate AdFolio de la AdForum este deasemenea utilizata de mii de profesionisti ai industriei de publicitate pentru a fi la curent cu cele mai importante lucrari, pentru documentarea în vederea selectiei agentiei sau prezentari, pentru a cauta noi idei sau pentru alte nevoi de cercetare.

Platforma AdForum a fost înfiintata în 1999 de Maydream Inc, o companie fondata pe piata americana si cea franceza si care desfasoara în prezent operatiuni în New York, Paris si Londra. 

Mai multe despre print si campanie, la adresa de la AdForum: http://www.adforum.com/creative_archive/2006/lastweektop5/reel_detail2.asp?DIRECT=1&ID=6688918&tdi=VD1wKP9ICl&promo=A71J01

McCann Erickson România a urcat pe Mount Rushmore, în Top5 la AdForum

AdPlayersFile

(sursa: AdForum.com)

Title: "Mount Rushmore"

Agency: McCann-Erickson Romania 

City: Bucharest

Advertiser: Nestlé

Brand Name: Maggi

Business Sector: Food (Excluding Confectionary, Desserts & Snacks)

Campaign Name Greater thing  (See the campaign)

Market: Romania

Country of Production: Romania

Type: Print

Awards:

The Golden Drum Awards, 2006 (Golden Drum for the series) for Press

The Golden Drum Awards, 2006 (Golden Watch) for Advertising Campaigns

AdPrint - European Creative Teams Competition, 2007 (Winner) for Best Use of Copywriting

   

Creative Director: Adrian Botan, Alexandru Dumitrescu 

Art Director: Monica Stanescu 

Photographer: Carioca 


PUBLICITATE: