Maximize face rebrandingul Finansbank în Credit Europe Bank România
Vineri, 23 Februarie 2007

Maximize face rebrandingul Finansbank în Credit Europe Bank România

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Banca noastra va continua sa existe ca aceeasi entitate, iar activitatile de business, politicile interne si operatiunile vor ramâne neschimbate”, a afirmat Tamer Ozatakul, Presedintele Finansbank, viitoarea Credit Europe Bank. „Relatiile contractuale cu clientii si partenerii nostri vor ramâne si ele neschimbate. Numerele de cont, codurile PIN ale cardurilor, persoanele de contact ale bancii cu clientii, adresele si numerele de telefon vor fi aceleasi”.

Agentia de publicitate desemnata sa se ocupe de implementarea si comunicarea rebrandingului Finansbank în Credit Europe Bank este Maximize Communications. Partener mai vechi al Finansbank, agentia va desfasura campaniile de comunicare a schimbarii identitatii de marca ale produselor si serviciilor bancii pe parcursul anului 2007.

Potrivit agentiei Maximize, campania de rebranding ar urma sa înceapa chiar începând din cursul lunii martie, activitatile premergatoare rebrandingului fiind în plina desfasurare. Schimbarea oficiala este preconizata sa se desfasoare în urmatoarele luni.

Contul de media Finansbank, viitoarea Credit Europe Bank România este derulat tot de agentia Maximize Communications.

Credit Europe Bank România, noul brand sub care va actiona pe piata Finansbank Romania urmeaza achizitiei pachetul de control Finansbank de catre Banca Nationala a Greciei. Încheierea afilierii bancii la Finansbank Turcia si la brandul “Finans”, a oferit bancii Finansbank Romania si celorlaltor entitati din Fiba Grup oportunitatea de a-si crea un nou brand si o noua identitate.

Politica de rebranding va fi implementata si bancilor afiliate din Rusia, Olanda, Elvetia si Ucraina, ca banci subsidiare ale FIBA International Holding N.V.

“Singura diferenta va consta în adoptarea noului nume în adresele de web ale site-urilor noastre si semnaturilor din e-mailuri”, a mai spus presedintele Finansbank. „În afara modificarii de nume si de identitate corporativa vom ramâne aceeasi banca, ce va oferi clientilor ratele si conditiile atractive cu care i-am obisnuit”. AdPlayersFile

În luna august 2006 Finansbank A.S. Turcia, fosta banca mama a Finansbank Romania, si-a anuntat asocierea cu Banca Nationala a Greciei, care a achizitionat pachetul de control format din 46% din actiuni contra sumei de 2.3 miliarde USD, Finansbank A.S. Turcia, apartinând Fiba Group, fiind evaluata la 5 miliarde USD.

Reteaua internationala a Fiba Grup, detinuta de Fiba International Holding NV, cu o valoare totala a activelor de peste 9 miliarde USD si cu un capital al actionarilor de peste 1 miliard USD, este constituita din multiple investitii financiare si de retail in Romania, Olanda, Elvetia, Rusia si Ucraina.

Potrivit oficialilor de relatii publice, România continua sa reprezinte o piata importanta pentru banca. Cu un capital al actionarilor de peste 75 milioane EUR si o valoare totala a activelor de 750 milioane EUR, banca are peste 20 de ani de experienta internationala în domeniu.


PUBLICITATE: