Marketing nou la Continental Hotels
Vineri, 04 Februarie 2011

Elena Radulescu, Sales & Marketing Director, Continental Hotels

 (AdPlayers, INFO, info[at]adplayers.ro ]

Continental Hotels are oameni de marketing si vanzari noi. Elena Radulescu (foto, sus) este noul Sales & Marketing Director, iar Roxana Paun este noul Brand & Marketing Manager la Continental Hotels.

Elena Radulescu are o experienta de 8 ani in strainatate, in domeniul hotelier (Marriott International si Radisson Blu in Orient), si vede in noua functie o provocare careia ii va raspunde prin rezultate pe masura. Ea se va ocupa de coordonarea activitatii de vanzari si marketing pentru intregul lant hotelier, avand ca obiectiv cresterea vanzarilor si a cotei de piata prin diverisficarea canalelor de distributie cat si prin cea mai puternica forta de vanzari – echipa Continental.

Roxana Paun (foto, dreapta) lucreaza de 10 ani in companie ocupand de-a lungul timpului mai multe functii: Assistant Marketing, Public Relation & Events Coordinator, Marketing Coordinator, Internal Communication Coordinator, Brand Manager.

Responsabilitatile ei din noua pozitie vor include construirea si implementarea strategiei de marketing, initierea si coordonarea activitatilor specifice pentru toate brandurile Continental hotels, monitorizarea si identificarea de noi oportunitati ale pietei.


PUBLICITATE: